Ingezonden persbericht


Samenwerking USP Vastgoed en Wooncompagnie Ontwikkeling

Na de goedkeuring van de structuurvisie in de raadsvergadering van de gemeente Harenkarspel in december 2009, is de samenwerkingsovereenkomst ondertekend door de heer F.L. Nannings, directeur van USP Vastgoed en de heer J.W. Hendriks, directeur van Wooncompagnie.

Het gaat om de uitbreiding van het dorp Sint Maarten aan de Groene Dijk in de gemeente Harenkarspel. Wooncompagnie verhuurt een fors aantal woningen in deze kern. Om de kwaliteit van het aanbod van huurwoningen en de leefbaarheid in het dorp op peil te houden, is het zaak om de woningvoorraad voordurend te verbeteren. Deze uitbreiding van Sint Maarten past naadloos in dit scenario. Heren 5 architecten uit Amsterdam maakte een hoogwaardige verkavelingsstudie waaruit straks in het vervolgproces een plezierige en smaakmakende nieuwe wijk zal ontstaan met een mooie menging van huur- een koopwoningen.

De komende maanden zal er in samenwerking met de gemeente Harenkarspel gestalte worden gegeven aan de opstart van een nieuw bestemmingsplan.



Ingezonden persbericht