Gemeente Amersfoort

Servicebericht gemeente Amersfoort - woensdag 20 januari 2010

Activiteitenkalender B&W Amersfoort

woensdag 20 januari t/m zondag 31 januari 2010

Woensdag 20 januari
11.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper spreekt tijdens de uitreiking van de Yad Vashem Onderscheiding 'Rechtvaardigen onder de Volkeren', aan de familie van de heer en mevrouw Reeders-Wittermans. De onderscheiding is de hoogste onderscheiding van Israel voor Nederlanders die hun joodse medeburgers - met inzet van eigen leven en dat van hun gezin - hebben geholpen het leven te redden. Locatie: het oude Stadhuis, Stadhuisplein 5 te Amersfoort.

13.00 uur
Wethouder Van 't Erve verricht de opening van het verbouwde CNME (Centrum voor Natuur- en Milieu Educatie) boerderij. Locatie: CNME, Schothorsterlaan 21 te Amersfoort.

16.30 uur
Wethouder Boeve woont de Netwerkborrel / ZZP Contest 'Briljant idee?' van ZZP BV Amersfoort bij. Aan ZZP'ers wordt gevraagd om het beste idee te leveren om de positie van ZZP'ers in de wijk te versterken. Deze bijeenkomst maakt deel uit van de ZZP BV RoadShow, waarbij in verschillende wijken in Amersfoort ontbijtbijeenkomsten en borrels worden georganiseerd. Locatie: AV Werkpunt, Rietzangerstraat 12 te Amersfoort (Liendert)

20.30 uur
Wethouder Kruyt bezoekt de Nieuwjaarsborrel van GymXL. In verband met de toekenning Guinness Book of Records Radslag Record neemt de wethouder een officiële oorkonde in ontvangst. Locatie: Sportkantine van GymXL, Heideweg 55 te Hooglanderveen.

Donderdag 21 januari
08.00 uur
Om ZZP'ers te informeren over ZZP BV en de behoeften van eenpitters in kaart te brengen trekt in januari de ZZP BV RoadShow door Amersfoort. Wethouder Kruyt neemt deel aan het ZZP BV Ontbijt. Locatie: Viltfabriek, Arnhemseweg 47, Leusderkwartier

16.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper heet nieuwe Nederlanders welkom tijdens de Naturalisatieceremonie. Locatie: Stadhuis Amersfoort, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

Vrijdag 22 januari
16.30 uur
Wethouder Boeve woont de Netwerkborrel / ZZP Contest 'Briljant idee?' van ZZP BV Amersfoort bij. Aan ZZP'ers wordt gevraagd om het beste idee te leveren om de positie van ZZP'ers in de wijk te versterken. Deze bijeenkomst maakt deel uit van de ZZP BV RoadShow, waarbij in verschillende wijken in Amersfoort ontbijtbijeenkomsten en borrels worden georganiseerd. Locatie: Boerderij De Sneul, De Rode Leeuw 12a te Amersfoort (Nieuwland).

17.00 uur
Wethouder Kruyt verricht de opening van de tentoonstelling "EYE 2 EYE Amersfoort-Liberec; Stedenband" geportretteerd door Roel de Vringer. Locatie: Museum Flehite, Breestraat 80 te Amersfoort. Bezoekadres: Westsingel 50.

Zaterdag 23 januari
10.00 uur
Wethouder Van 't Erve is aanwezig bij de promotieactiviteiten voor het buurtbudget. Locatie: Leusderweg (start bij Blokker) te Amersfoort.

Maandag 25 januari
13.00 uur
Wethouder Van 't Erve houdt een presentatie tijdens de koplopersbijeenkomst acceptatie homoseksualiteit. Locatie: Grand Hotel Karel V, Geertebolwerk 1 te Utrecht.

Woensdag 27 januari
10.00 uur
Wethouder Van Daalen ondertekent het convenant afkoppelbeleid gebruik regenwater Utrechtse Heuvelrug. Locatie: Pompstation Vitens te Soestduinen.

Donderdag 28 januari
10.00 uur
Wethouder Van 't Erve woont de opening van het jaar van de Biodiversiteit bij. Locatie: Naturalis, Darwinweg 2 te Leiden.

Noot voor de redactie,