Ingezonden persbericht


Rally VAN MONTE CARLO OP EUROSPORT

Gisteren startte in Monte Carlo de openingsrally van de Intercontinental Rally Challenge: de Rallye Automobile Monte-Carlo. Eurosport (ook in high definition op Eurosport HD) is er vanaf vandaag live bij!

Voor het tweede achtereenvolgende jaar vormt de Rally van Monte Carlo de ouverture van de IRC. De race is de oudste en met onder meer de nachtelijke ritten op de welhaast mythische Col de Turini, meest prestigieuze ter wereld.

De Intercontinental Rally Challenge van 2010 bestaat uit in totaal 12 rally's in Europa en Zuid-Amerika en duurt tot en met november van dit jaar. Tot de serie behoren ook de legendarische rally's van (het Italiaanse) Sanremo (in september) en Schotland (in oktober).

Eurosport Events, onderdeel van de Eurosport Groep, is organisator van de IRC en zorgt (met meer dan 14 uren live-verslag op Eurosport, Eurosport HD en Eurosport 2) ook déze editie weer voor een uitgebreide coverage.

Meer informatie over de programmering is hier te vinden, de officiële site van de IRC hier en de site van de Automobile Club de Monaco hier.