Ingezonden persbericht


Persbericht

Joep Gerris naar Tele'Train

Per 1 april 2010 start Joep Gerris als manager sales bij Tele'Train.

Joep is afkomstig van concollega NICE Systems waar hij sinds 2008 Sales Manager voor Nederland was. Vanuit zijn rol heeft Joep o.a. contact centers geholpen bij het verbeteren en optimaliseren van interacties tussen deze organisaties en hun klanten met behulp van oplossingen die NICE te bieden heeft. Hiervoor was hij 6 jaar verantwoordelijk voor de sucesvolle verkoop van de WFM-oplossing van NICE/IEX, binnen Nederland en andere Europese landen.

Jeroen van Hooff, algemeen directeur van Tele'Train, is uiteraard erg blij met deze benoeming op deze belangrijke sleutelpositie: "Joep heeft zich bewezen als een zeer professionele, gedreven en succesvolle sales manager. Hij is ambitieus, deskundig en een teamplayer. Hij zal verder invulling gaan geven aan de integrale salesstrategie van de gehele Tele'Train portfolio en eindverantwoordelijke voor sales zijn binnen Nederland."

Over Tele'Train
Tele'Train is marktleider in klantcontact optimalisatie en is de laatste jaren snel gegroeid in een markt die sterk in ontwikkeling is. Tele'Train is de specialist in Customer Experience Management binnen de contactcenter branche. Tele'Train is dé partner voor resultaatgerichte afspraken in het behalen van een hoger rendement uit klantcontacten binnen de gehele organisatie. Tele'Train levert hiervoor een uitgekiend dienstenpakket voor het meetbaar maken en optimaliseren van klantinteractie.

----------