Gemeente Oost-Gelre


Gemeente Oost Gelre
20 januari 2010


--Persbericht-

De politieke partijen van Oost Gelre zijn deze week live gegaan met een gezamenlijke website: www.oostgelrekiest.nl. In één oogopslag is te lezen waar de partijen voor staan en waar ze zich de komende 4 jaar sterk voor willen maken.

Op 3 maart aanstaande zijn de gemeenteraadsverkiezingen. De komende weken zult u daar veel van merken. Zoals politieke partijen die zich op weekmarkten of evenementen nadrukkelijker laten zien, TV- en radioprgramma's die inhaken op actuele thema's en artikelen in de lokale nieuwsbladen. Uiteraard ontbreken ook de lijsttrekkersdebatten niet. De website www.oostgelrekiest.nl is daar een goede aanvulling op met korte en bondige informatie over de partijen en de kandidaten.

Forum
De website www.oostgelrekiest.nl biedt niet alleen informatie. Bezoekers van de site kunnen ook stelling nemen door hun stem uit te brengen in een poll. Of hun mening via het forum kenbaar maken. Want de partijen dragen weliswaar hun politieke boodschap uit, het gaat uiteindelijk om de mening van de inwoners van Oost Gelre. Die mening zal vooral blijken tijdens de verkiezingsdag, als de kiezers met het rode potlood hun stem uitbrengen. Maar die mening mag natuurlijk ook vóór dat moment al gegeven worden, in de discussie op het forum.

Lijsttrekkersdebat
En wie weet zet het misschien ook al een beetje de toon voor het lijsttrekkersdebat dat op 22 februari wordt gehouden in zaal Beneman in Vragender. De lijsttrekkers van de vijf politieke partijen zullen dan stevig aan de tand worden gevoeld over wat ze de komende jaren in Oost Gelre van plan zijn. Dit debat wordt georganiseerd door Weevers Elna/Groenlose Gids en radio Gelre FM, in samenwerking met de gemeente.



Gemeente Oost-Gelre