Ingezonden persbericht



---


-Persbericht-

Look, Feel & Be: NIVEA-coaches helpen met innerlijk én uiterlijk in 2010

Baarn, 20 januari 2010 - NIVEA introduceert in 2010 een Look-coach, een Feel-coach & en een Be-coach. Zij helpen Nederlandse vrouwen en mannen om er goed uit te zien en zich goed te voelen. De drie coaches die hen persoonlijk helpen, zijn vanaf vandaag volop in actie op het online platform www.elkedagmooi.nl en in het televisieprogramma '10 jaar jonger in 10 dagen'. Hierin worden koppels, door te werken aan hun innerlijk en uiterlijk, geholpen in tien dagen de klok een decennium terug te draaien.

Schoonheid is meer.
NIVEA heeft al meer dan honderd jaar ervaring met schoonheid en weet dat innerlijke schoonheid bepalend is voor uiterlijke schoonheid. Als je lekker in je vel zit dan straal je dat ook uit en ben je dus mooi. De Look, Feel & Be gedachte is ontleend aan de merkvisie van NIVEA. Het gaat daarbij niet alleen om uiterlijk, maar ook om innerlijke balans. Wanneer je je goed voelt, dan straal je dat ook uit. NIVEA helpt met behulp van drie coaches, mensen in balans te laten zijn met hun innerlijk en uiterlijk. Deze drie experts werken nauwgezet samen om een goed resultaat te bereiken op het gebied van Look, Feel & Be. Met de Feel-coach werken ze individueel aan zelfvertrouwen, gevoel voor eigenwaarde en balans in hun leven, terwijl de Look-coach zich richt op een uiterlijke metamorfose. De Be-coach helpt de kandidaten aan inzichten om hun leven beter te organiseren, zodat er tijdwinst wordt geboekt en het stel meer aandacht heeft voor zichzelf en elkaar.

Elkedagmooi.nl
Via het online platform www.elkedagmooi.nl helpen de drie NIVEA-coaches bezoekers met een persoonlijk advies op het gebied van Look, Feel & Be. Hier kan advies worden opgevraagd over het uiterlijk, het innerlijk geluk en het verbeteren van de persoonlijkheid. Vanaf vandaag zullen de coaches onder andere bloggen over zaken die ze in de dagelijkse praktijk tegenkomen en waarmee ze mensen kunnen helpen. Verder in het jaar zullen de experts van NIVEA op meer momenten en plekken een rol spelen en advies geven.

10 jaar jonger in 10 dagen
De drie NIVEA-coaches spelen een belangrijke rol in het televisieprogramma '10 jaar jonger in 10 dagen'. Dit is een bijzonder metamorfoseprogramma waarin stellen centraal staan die teveel op hun bord hebben gekregen. Zij zijn samen uit balans geraakt. De drie NIVEA-coaches draaien in tien dagen een periode van tien jaar terug, door te werken aan het innerlijk én uiterlijk van de kandidaten.

De persoonlijke aanpak van NIVEA
NIVEA weet heel goed dat ieder mens uniek is en elk moment anders is. Om mannen en vrouwen in Nederland te helpen geeft het verzorgingsmerk advies op de drie niveaus: Look, Feel & Be. Daarnaast biedt NIVEA voor ieder uniek persoon en moment een passend product.

-Einde bericht-

**