Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 20 januari 2010

Inge van der Werf benoemd tot directeur Vrije Vereniging van Theaterproducenten

Het bestuur van de Vrije Vereniging van Theaterproducenten (VVTP) heeft Inge van der Werf benoemd tot directeur. Vanaf 1 februari 2010 is zij daarmee het centrale aanspreekpunt van het samenwerkingsverband tussen niet-gesubsidieerde producenten van podiumkunsten . De VVTP wil met de benoeming van Inge van der Werf zorgen dat de gezamenlijke belangen van haar leden in de toekomst intensiever worden behartigd. Daarnaast gaat zij zich namens de vereniging richten op positieve ontwikkelingen ten aanzien van de kwaliteit van alle theatervoorstellingen en het theaterondernemerschap.

De VVTP bestaat sinds 1 september 2000 en is een samenwerkingsverband tussen niet-gesubsidieerde producenten op het terrein van toneel, muziek, cabaret, musical, circus, opera en overige podiumkunsten. De vereniging komt op voor de gezamenlijke belangen van haar zeventien leden op onder andere het gebied van arbeidsvoorwaarden, sociale verzekeringen, Arbo-beleid en afdracht auteursrechten. Het bestuur bestaat uit voorzitter Erwin van Lambaart (Joop van den Ende Theaterproducties/Stage Entertainment), penningmeester Roel Vente (V&V Entertainment), secretaris Angelique Finkers (Impresariaat Angelique Finkers) en bestuurslid Kees van Liempt (Interpresario). Voor meer informatie over de VVTP: www.vvtp.com.

Inge van der Werf is naast haar functie bij de VVTP, directeur van Paradise Unlimited, een management bureau voor regisseurs, acteurs en actrices en is tevens zakelijk leider van PePijn BV, het bedrijf van Paul van Vliet

Noot voor de redactie,