Project Gemeente Westland


Centrum voor Jeugd en Gezin Westland van start

Publicatiedatum: 27-01-2010

Nadat al eerder dit jaar de vestiging van het Centrum voor Jeugd en gezin in De Lier de deuren opende voor een inloopspreekuur, gingen woensdag 20 januari jl. de deuren van de Wateringse vestiging van het Westlands Centrum voor Jeugd en Gezin ook open. Tijdens een feestelijke bijeenkomst benadrukte wethouder de Goeij het belang van het 'alles onder één dak' concept voor ouders.

Grenzen stellen voor uw kind, het vergroten van weerbaarheid van uw kind, het afbouwen van borstvoeding, een kind dat niet meer naar school durft, sexuele voorlichting. Allemaal onderwerpen waar u als ouder vroeg of laat mee te maken kunt krijgen. Met deze vragen - maar ook voor andere opvoed- en opgroeionderwerpen - kunt u terecht bij het Centrum voor Jeugd en Gezin Westland (CJG). Hier vindt u de deskundigheid van jeugdgezondheidszorg, opvoedbureau en maatschappelijk werk ineen. Daarnaast is er vanaf februari ook een website beschikbaar dat op elk moment van de dag geraadpleegd kan worden voor informatie, vragen en antwoorden.
Of u nu op bezoek komt in één van de centra, het centrale telefoonnummer belt of de website raadpleegt: geen vraag hoeft onbeantwoord te blijven.

Bereikbaarheid

Centrum voor Jeugd en Gezin Westland
Bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur Telefoon: 088-0549977
Website: www.cjgwestland.nl

CJG De Lier, Julianastraat 3, De Lier
Inloopspreekuur: elke woensdag van 14.30 tot 15.30 uur Afspraak maken is niet nodig.

CJG Wateringen, Het Tolland 4 / hoek Dorpskade, Wateringen Bezoeken volgens afspraak