Zes verhuurbedrijven gebundeld in HIRE2HIGHER op Festivak 2010


DEN BOSCH, 20100114 -- HIRE2HIGHER .... succes te huur!!!! presenteert zich op stand 165 in de Brabanthallen te Den Bosch tijdens Festivak 2010 op 20 en 21 januari. Dit zijn zes verhuurbedrijven die zich gezamelijk in één stand op de beurs presenteren.

Zes toonaangevende bedrijven uit de verhuurbranche tonen zich gezamenlijk sterk op de beurs.
* Crewworks B.V.: www.crewworks.nl
* MTD Nederland B.V.: www.mtd.net
* Racor Nederland B.V.: www.racor.eu
* Ruud Verschoor Verhuur B.V.: www.ruudverschoor.nl
* Swanenberg IJzer Groep B.V.: www.swanenberg.com
* Van Ham Tenten & Podia B.V.: www.vanhamtenten.com

In de stand HIRE2HIGHER..........succes te huur!!!!, die dé eye catcher van de beurs is, laten de bedrijven zien dat gezamenlijk opereren meerwaarde heeft. Zij tonen aan dat optimale samenwerking de verhuurbranche naar een hoger level tilt. De verwevenheid van elkaars kennis en kunde en door juiste afstemming en duidelijke communicatie met onderliggende partijen zal deze samenwerking versterken. Levering van hoogwaardige producten en diensten staan hierbij voorop.

De markt die deze verhuurbedrijven bedient zijn zowel de zakelijke-, hospitality- en sportevenementen als de festivals. Breed inzetbaar en nooit voor één gat te vangen. De zes deelnemers zijn bekend met elkaars visie op werken en samenwerken, maar ook met die van andere bedrijven.

Crewworks B.V.
Is hét toonaangevende dienstverlenende bedrijf binnen de evenementenbranche. Zij verzorgt personeelsdiensten, totaal- en deelproducties voor evenementen, locaties, audio/visueel, faciliteiten, theaters en festivals. Een trend die Crewworks waarneemt is, dat steeds meer evenementorganisatoren en productiebedrijven op zoek zijn naar one-stop-shopping. Dit geldt zeker ook op personeelsgebied.

MTD Nederland B.V.
Is marktleider op het gebied van tijdelijke watervoorzieningen. Zij levert hoogwaardige producten en diensten voor de aanleg van tijdelijke waterinfrastructuren. Dankzij gepassioneerde en ervaren medewerkers voorziet MTD al ruim 25 jaar waterbehandelingen, veilig drinkwater en goede service wereldwijd. MTD is vertrouwd in iedere branche en direct inzetbaar. Kwalitatief hoogwaardig en innovatief. MTD is thuis in zowel Europese als regionale evenementen voor een volledig projectmanagement, aanleg infrastructuren en waterbehandelingen.

RACOR Nederland B.V.
Is hét toonaangevend verhuurbedrijf als het gaat om verwarming, airconditioning, stroomvoorziening en verlichting voor evenementen en industriële toepassingen. Met een jarenlange ervaring, persoonlijke benadering en eindeloze gedrevenheid weet RACOR haar klanten perfect te adviseren bij de technische voorbereiding en uitvoering van een project.

Ruud Verschoor Verhuur B.V.
Wanneer het gaat om hekwerk valt bijna altijd als vanzelfsprekend de naam Ruud Verschoor Verhuur ('s-lands slimste afzetter). In de specifieke wereld van sport- en overige publieksevenementen heeft dit bedrijf een vooraanstaande plaats verworven met hekwerk als dranghekken, bouwhekken, barriers en allerlei aanverwante producten. Zij verhuurt in aantallen van enkele stuks tot vele duizenden in 1 keer. Tevens is zij specialist in het transporteren en/of plaatsen van dranghekken t.b.v. grootschalige activiteiten, te denken aan marathons en wielerrondes.

Swanenberg IJzer Groep B.V.
RIJPLATEN, STAAL EN KUNSTSTOF
Van popconcerten en festivals tot (sport)evenementen is dit bedrijf hét aanspreekpunt als het gaat om goede bereikbaarheid en toegankelijkheid van het terrein, parkeerplaatsen en calamiteitenroutes. Zij zorgt voor bescherming van ondergrond en materiaal, maar ook voor het veilig en gemakkelijk verplaatsen van bezoekers. Naast rijplaten leveren zij diverse typen vloeren, waaronder ook kunstgras vloerplaten.

Van Ham Tenten & Podia B.V.
Is een verhuurbedrijf dat al bijna 30 jaar gespecialiseerd is in het verhuren van festivaltenten, spantenten, circustenten, speciale constructies en concertpodia (binnen en buiten) compleet met alle toebehoren. Doordat de wensen van klanten vaak niet standaard zijn, ontwikkelt Van Ham Tenten & Podia steeds nieuwe, op maat gemaakte producten en specials.