Mister Universe toont voor ELBA zijn spierballen aan Office Depot


VENLO, 20100120 -- Mister Universe liet voor ELBA zijn spierballen zien tijdens het Office Depot kick-off event van zaterdag 16 januari jl.. ELBA wilde met een ludieke actie aandacht vragen voor de extra sterke ELBA Rado ordners en ELBA Ultimate hangmappen met levenslange garantie. Tijdens diverse powershows liet Mister Universe (Oliver Reinhardt) zien dat de ELBA Rado ordners en ELBA Ultimate hangmappen producten zijn met "echte spierballen". Een commerciële boodschap die op een sportieve wijze aan de enthousiaste Office Depot medewerkers werd overgebracht.

Enthousiaste Office Depot medewerkers
ELBA had aan aandacht geen gebrek op haar beursstand. Wim de Goei, Regional Vice President Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland van Office Depot liet samen met Mister Universe ook de Office Depot power zien (zie fotomateriaal). Veel Office Depot medewerkers stonden in de rij om samen met Mister Universe te poseren op het speciale ELBA power podium.

ELBA Rado ordners
De ELBA Rado ordners zijn gefabriceerd van extra dik karton. Door dit karton is de ordner veel steviger, hierdoor heeft de ordner extra stabiliteit. Tevens garandeert het dikkere karton een langere levensduur. Daarnaast beschikt de ELBA Rado ordner over een hoogwaardig mechaniek en is het rugetiket via www.elbaprint.com gratis te personaliseren.

ELBA Ultimate hangmappen
De ELBA Ultimate hangmappen zijn extra sterk doordat zij zijn vervaardigd van 240gr/m2 zuurvrij `CANSON' karton. Het karton is extra stevig door het gebruik van katoenvezels. De sterke ophangijzers zijn voorzien van kunststof uiteinden. De bijgeleverde polypropyleen ruiters zijn gemakkelijk te openen en van twee kanten leesbaar. De gratis bijgeleverde ruiterstroken zijn snel en gemakkelijk personaliseerbaar via www.elbaprint.com.

The Power - Mister Universe
Oliver Reinhardt (1968) is woonachtig in Hamburg, getrouwd en in het dagelijkse leven bedrijfsleider van een fitness sportclub. De titel Mister Universe heeft Reinhardt 2x gewonnen.

Over ELBA Office Products b.v.
ELBA is producent en leverancier van (duurzame) opbergmiddelen en kantoorartikelen en levert aan ruim 850 kantoorvakhandelaren en inkoopcombinaties in de Benelux. Sinds 2000 is ELBA onderdeel van de Franse multinational Groupe Hamelin. Met ruim 4.000 medewerkers, 1000 kantoorartikelen en een jaarlijkse omzet van ruim Euro 800 miljoen is Groupe Hamelin de grootste producent en leverancier van opbergmiddelen en kantoorartikelen in Europa.

Meer informatie over ELBA Office Products b.v. is te vinden op: www.elba.nl

Ingezonden persbericht