Gemeente Leidschendam-Voorburg


Stem nu op uw favoriete jeugdsporter of jeugdsportteam

19 januari 2010 - De jury van de Sportprijs 2009 is onlangs bij elkaar gekomen om alle nominaties die de afgelopen weken zijn ontvangen te beoordelen. Inwoners kunnen van 20 januari tot 6 februari stemmen op hun favoriete jeugdsporter of jeugdsportteam.

De jury van de Sportprijs 2009 bestaande uit Alexander Wagener, Monique Hoogland en Thierry Schmitter, is onlangs bij elkaar gekomen om alle nominaties die de afgelopen weken zijn ontvangen te beoordelen.

Naast de geleverde prestaties die de sporters of sportteams het afgelopen jaar hebben geleverd werd er ook gekeken wat voor argumenten werden gegeven waarom juist die persoon of dat team zou moeten winnen. Net als vorig jaar was de keuze moeilijk, veel talenten waren genomineerd. De jury heeft een weloverwogen keuze gemaakt, alle kanshebbers staan op www.sportprijslv.nl. Welke prijs zij gewonnen hebben, wordt tijdens het feestelijke Sportgala op 14 februari 2010 bekend gemaakt. Zorg dat u erbij bent!

Welke jeugdsporter of welk jeugdsportteam wint bepaalt de jury niet, daarvoor worden alle inwoners uit Leidschendam-Voorburg van harte uitgenodigd om vanaf 20 januari t/m 6 februari a.s. een stem uit te brengen via www.sportprijslv.nl! Zowel de jeugdsporter met de meeste stemmen als het jeugdsportteam met de meeste stemmen ontvangen tijdens het Sportgala de Parc la Clusure publieksprijs.