Ingezonden persbericht


PERSBERICHT 's-Gravenhage december 2009

PER EXPRESSE
U heeft één nieuw bericht...
De reis tussen verzenden en ontvangen. Een boodschap in woord, beeld en klank. De bestemming? Onbekend... Hij waait over de wereld, gaat van hand tot hand in een wervelende estafette. De inhoud wordt vertrapt, laat een spoor van bloedrode inkt achter. Komt de boodschap aan? Einde bericht.

Een voorstelling met veel muziek, zang, dans en multimedia. Een aaneenrijging van acts die de weg van verzenden tot ontvangen toont. Kan de inhoud van een bericht overleven in de vluchtige wereld van Twitter, Facebook en Hyves? En hoe kun je de waarheid nog vertellen als het beeld hierover reeds gevormd is?

Per Expresse, is tijdens het werkproces van ALBA II grotendeels uit eigen materiaal van de deelnemers ontstaan. Zonder script en aan de hand van een thema, werkten 11 jonge talenten gezamenlijk binnen vijf maanden naar een verrassende, uitdagende en veelzijdige voorstelling toe. Een proces waarin onderzoek, experiment en ontwikkeling centraal staat. Taal wordt muziek, muziek wordt beeld en beeld wordt taal!

WANNEER
20, 21, 22, 23, 27, 28, 29 en 30 januari 2010 om 20:00 uur 24 en 31 januari 2010 om 15:00 uur

WIE
Christian van Eijkelenburg, Alexa Hakkenbrak, Charlotte Hees, Rosa de Jong, Baue van Leyden, Nina Malan, Meena Messelaar, Lois Moget, Sara van Nes, Barnaby Savage, Tamar Shahinian
Marcel Roijaards
Remy Jokhoe,
Jelmer Groot
Marjolijn Peper

WAAR
ALBA Loods - Laan van Poot 97, Den Haag

KAARTJES
Kosten 11, voor kortingen zie www.albatheaterhuis.nl Reserveren kan telefonisch 06 38770601 of via de website.