BNN

BNN

Persbericht

Hilversum, 7 januari 2010

credits: Manon van der Zwaal

BN'ERS MET BALLEN EN BRAINS BIJ DE NATIONALE IQ TEST 2010

Dit zijn de BN'ers die de brains én de ballen hebben om mee te doen aan De Nationale IQ Test 2010: schrijver Kluun, ONM-acteurs Katarina Justic en Gürkan Kücüksentürk, Olympisch judokampioen Mark Huizinga, Ouders Hebben Geen Seks-presentatrice Sofie van den Enk, Llink-presentator Sebastiaan Labrie, ex-Lama en stand-up comedian Arie Koomen en staatssecretaris van Europese Zaken Frans Timmermans. Tijdens De Nationale IQ Test laten ze heel Nederland zien hoe het is gesteld met hun bovenkamer. Patrick Lodiers en Valerio Zeno presenteren het live spektakel op woensdag 20 januari van 20.30 uur tot 22.45 uur bij BNN op Nederland 1.

Naast de bekende Nederlanders is de studio afgeladen met Volendammers, vrouwenliefhebbers, gamers, 10-jarigen en de finalisten van de Student of the Year-verkiezingen. Zijn Volendammers echt alleskunners die zelfs voor een IQ-test hun hand niet omdraaien? En word je slimmer van een paar uur gamen per dag of juist niet? De vrouwenliefhebbers zullen duidelijk maken of mooie vrouwen mannen inderdaad dommer maken. Tijdens het spelen van De Nationale IQ Test hebben deze mannen niet alleen een vak met lekkere studentes tegenover zich, maar kruipen er ook schaars geklede vrouwen langs hun beeldscherm. Houden ze het hoofd koel of is er geen houden meer aan?

De Nationale IQ Test 2010 kan ook dit jaar weer door de kijkers thuis worden meegespeeld. Dat kan natuurlijk met pen en papier, maar echte slimmeriken doen dat via internet of mobiel. Op iqtest.bnn.nl kan de test zowel tijdens als na de uitzending worden gespeeld. Deelnemers die willen pronken met hun IQ kunnen na afloop een certificaat met hun score erop uitprinten. Tijdens De Nationale IQ Test kunnen deelnemers hun antwoorden na iedere ronde ook sms'en. Na afloop wordt hun IQ automatisch berekend en ontvangen zij een sms met hun score.

De Nationale IQ Test wordt in opdracht van BNN geproduceerd door Eyeworks.

Meer informatie: BNN Communicatie
tel: 035-6555321, e-mail: nienke.van.ankeren@bnn.nl

Wil je geen nieuwsberichten meer ontvangen van BNN? Jammer, maar je kunt je hier afmelden.