Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Januari 2010

P55-GD85 biedt volledige snelhied voor USB3 en SATA3 De beste prestaties op een P55-bord

MSI, de internationale fabrikant van moederborden, grafische kaarten en notebooks presenteert zijn P55-GD85 moederbord met Intel's nieuwste 32nm processor en LGA1156 socket met Core i3 / i5 / i7 CPU. Daarnaast is het moederbord voorzien van SATA 6 Gb/s en USB 3.0 die resp. 2x en 10X hogere datatransmissie bandbreedtes hebben vergeleken met de voorgaande modellen. OC Genie, SuperPipe, DrMOS en tal van andere MSI-features maken dit bord compleet. SATA 6 en USB 3.0 via PLX chip
De MSI P55-GD85 heeft een perfecte uitvoering omdat in tegenstelling tot andere fabrikanten, MSI met behulp van een PLX PCI-E bridge chip de PCI-E bandbreedte vermenigvuldigt en verdeeld bij het gebruik van de functies van SATA 6 Gb/s & USB 3.0 functies. Sommige fabrikanten beweren SATA3 en USB3 aan te bieden op hun nieuwe P55 producten zonder de PLX chip te gebruiken. Echter zonder deze PLX chip zijn de PCI-E x16 VGA-prestaties verre van perfect.Support SATA 6Gb/s and USB 3.0 via bandwidth effectively PLX chip

OC Genie: 1 seconde overclocking feature
MSI's exclusieve OC Genie maakt overclocken toegankelijker; door simpelweg de OC Genie knop in te drukken die op het moederbord gemonteerd is. De OC Genie chip detecteert de aanwezige componenten en berekent de hoogst mogelijke prestaties op CPU, RAM, en chipset instellingen en clockt automatisch binnen één seconde over naar deze scores. SuperPipe: 's werelds dikste heatpipe (8mm)
Efficiënte koeling is voor moederborden van groot belang als het de overclockprestaties en de stabiliteit bepaalt. MSI SuperPipe is 60% dikker dan traditionele heatpipes die het moederbord koel houdt voor het verkrijgen van optimale prestaties.SuperPipe: world's thickest heatpipe (8mm) DrMOS: de beste prestaties per watt
MSI maakt al gebruik van DrMOS sinds de introductie van zijn P45 moederborden. De DrMOS technologie combineert een Driver IC, een Top MOSFET en een bottom MOSFET in één chip. De kleinere afstand tussen elk component geeft 4 keer meer snelheid tussen de fases en meer dan 90% efficiënter stroomverbruik. DrMOS biedt de beste prestaties per watt.

V-Kit
Deze feature kan geavanceerde overclockers kostbare tijd besparen bij het handmatig overclocken. Gebruikers kunnen de CPU en RAM voltages meten met de V-Check Points. MSI P55-GD85 is ook uitgerust met een V-schakelaar die de voltage beperkingen weghaalt. Op deze manier kunnen gebruikers een hogere voltagescore behalen. De combinatie van deze functies zijn zeer belangrijk en handig tijdens overclock wedstrijden.

Direct OC & Easy Button 2
Direct OC is een aantrekkelijke functie voor de ultieme overclockers. Door op de + / - toetsen, kunnen gebruikers in real-time de CPU-frequentie aanpassen. Direct OC werkt in elke situatie, zonder beperking, en wanneer het gekoppeld is aan de OC Genie-technologie, biedt het een superieure prestatieverhoging. De Direct OC knoppen zijn onderdeel van MSI's exclusieve buttons genaamd "Easy Button 2", die geïntegreerd zijn op de PCB. De MSI P55-GD85 biedt touch sensitive 'Easy Button 2' aan die door een simpele aanraking van de PCB het systeem opstart en reset.

APS energiebesparende technologie
MSI's P55 voldoet aan de vraag van de consument om energie te besparen en is uitgerust met APS (Active Phase Switching). APS schakelt tussen het aantal fases dat overeenkomt met de behoeften van de CPU belasting en is OS onafhankelijk. Met minder fases werkt het systeem efficiënt door een lagere CPU belasting.

Winki 2.0
Winki 2.0 is een gratis Linux-gebaseerde OS. Met een ultra-snelle opstart snelheid en een multi-language interface, biedt Winki 2.0 een gebruiksvriendelijke omgeving die de meest populaire functies van het internet omvat, zoals surfen, e-mail, instant messaging, browsen van foto's en nog veel meer. Het is de meest praktische manier om in korte tijd online te komen.

Power eSATA
Power eSATA is een gecombineerde USB- en eSATA-poort. Deze functie stelt gebruikers in staat eSATA-apparaten direct te gebruiken zonder een extra voedingskabel. Dit resulteert in hogere overdrachtssnelheden van data.

True Blu-ray-Audio
In tegenstelling tot andere audio-ondersteuningen, wordt de geluidskwaliteit bij True Blu-ray Audio niet verlaagd naar een mindere kwaliteit. Door de high definition 7.1 kanalen kan genoten worden van 24-bit/192kHz kwaliteit die het home theater ervaring verhoogd!

Voor meer informatie over verkrijgbaanrheid kunt u contact opnemen met uw lokale MSI-verkooppunt.

Over MSI
MSI is trots op hun ervaring op het gebied van ontwerpen en ontwikkelen van IT-producten van hoge kwaliteit die ze de afgelopen 20 jaar hebben opgedaan. De productlijnen van MSI bestaan uit moederborden, grafische kaarten, notebooks, consumenten electronics, barebones, netwerk- en server producten en volledig geintegreerde randapparatuur. Met de ISO9001 en ISO14001 certificaten voorziet MSI in producten met perfecte prestaties die betrouwbaar en waardevol zijn. We distribueren onze productenvia kantoren in Nederland, Duitsland, Italie, Frankrijk, United Kingdom, Spanje, Turkije, Tsjechie, Polen, Servie, Oekraine, Rusland, United States, Canada. Mexico, Brazilie, Taiwan, Japan, Korea, India en Australie

Voor meer informatie kunt u kijken op www.msi.eu

Mystar Computer BV (MSI in Nederland) is opgericht in 1998. Vanuit het hoofdkantoor in Son, gelegen bij Eindhoven, wordt alle marketing, sales, logistiek en after-sales-service voor haar klanten in Europa geregeld.




Ingezonden persbericht