Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 20 januari 2010

Palazzo wegens succes verlengd t/m 13 maart.
Met reeds 30.000 bezoekers meest succesvolle editie ooit!

Het culinaire theater Palazzo wordt wegens massale belangstelling verlengd van 28 februari tot en met 13 maart. Het zesde seizoen (2009/2010) van Palazzo, met Herman den Blijker als nieuwe chef-kok, is met nu al 30.000 bezoekers zelfs de meeste succesvolle in de reeks.

Op 27 oktober 2009 opende de nostalgische spiegeltent van Palazzo haar deuren op een nieuwe locatie in Amsterdam Zuidoost. Op veler verzoek keerde de populaire Graaf Voronin terug in Palazzo. Samen met diverse artiesten van internationale allure, waaronder de West End musicalster Melanie Stace, verplettert Graaf Voronin met zijn mysterieuze performance de gasten in een spectaculaire en humoristische nieuwe show. Samen met de komst van chef-kok Herman den Blijker en een compleet vernieuwd meer gangenmenu staat deze zesde editie van Palazzo garant voor een onvergetelijke en humoristische avond van culinair entertainment waarin haute cuisine en verrassende acts vloeiend in elkaar overgaan. Deze show stopt niet zoals gepland op 28 februari, maar wordt verlengd tot 13 maart.

Rick Gemser, producent van Palazzo, zegt over de onverwachte verlenging:

"We hadden dit in onze stoutste dromen niet verwacht. Alle tekenen waren aanwezig om aan te nemen dat het een economisch slecht jaar zou worden. Wij zijn immers het eerste waarop mensen bezuinigen. Toch heeft de ijzersterke show en het zeer goede menu van Herman den Blijker ervoor gezorgd dat de mond tot mond reclame geweldig goed is. We krijgen mensen uit het hele land en zeer veel lovende reacties. Het is in al die jaren dat wij dit organiseren de eerste keer dat we moeten verlengen omdat we de vraag niet aan kunnen. Mensen hebben nog tot en met 13 maart de mogelijkheid om deze bijzondere show te zien. Daarna moeten we helaas écht stoppen..."

Locatie

Palazzo staat nog tot 13 maart op Plein Hoekenrode in Amsterdam Zuidoost (naast Heineken Music Hall en bioscoop Pathé Arena). De locatie is perfect bereikbaar met de trein (NS station Amsterdam Bijlmer ArenA) en metro. Tevens bevinden zich in de directe omgeving diverse parkeergarages. Kaarten verkrijgbaar via 0900-PALAZZO (0900-7252996) of via www.palazzo.nl. Prijzen vanaf E 99,-.
---




Ingezonden persbericht