Tritel bv levert hosted voip oplossing aan Smart Business Center


ALKMAAR, 20100120 -- Tritel BV, aanbieder van data- en telecom oplossingen voor de B2B markt maakt vandaag bekend een overeenkomst te hebben gesloten voor het leveren van een volwaardige Hosted VoIP oplossing, alsmede high-speed Internet-access aan het Smart Business Center te Amsterdam Zuidoost

"De reden dat wij voor dienstverlening van Tritel hebben gekozen was makkelijk. Tritel is in staat geweest om op een heldere en duidelijke manier uit te leggen wat de voordelen zijn van hun Hosted VoIP & Zakelijke Internet oplossingen t.b.v. bedrijfsverzamelpanden. Al het telefonieverkeer en internetverkeer wordt afgehandeld door de geleverde IP lijnen van Tritel. Dankzij Tritel hoeven wij ons nergens meer druk om te maken en hebben al onze klanten in het Smart Business Center, tegen een zeer net tarief, een professioneel telefoniesysteem tot hun beschikking. Tevens hebben we zelf niet meer hoeven te investeren in een eigen telefooncentrale en zijn we af van dure servicecontracten", aldus Wilco Muntjewerf, directeur van Happy Offices BV

Over Tritel:
Tritel is een innovatie speler met hoogwaardige telecomoplossingen, gebaseerd op de nieuwste VoIP technologieën. Tritel richt zich op het MKB segment tot 500 werkplekken met haar All-IP concept. Onze klanten krijgen een dedicated projectmanager toegewezen zodat er met korte communicatielijnen wordt gewerkt. Vragen kunnen eenvoudig en snel worden beantwoord. Een van de diensten binnen het portfolio van Tritel is Hosted VoIP. Deze dienst geeft het bedrijfsleven (tegen zeer geringe investeringen) de beschikking over een complete en volwaardige spraakdienst. Er wordt gebruik gemaakt van een telefooncentrale in het beveiligde datacenter van Tritel. Deze oplossing biedt uitgebreide functionaliteiten die men normaliter slechts kan verwachten bij een geavanceerde bedrijfstelefooncentrale. Tevens liggen de belkosten aanzienlijk lager in verhouding tot de traditionele manier van bellen.

Over Smart Business Center:
Smart Business Center is het meest complete, flexibele en transparante business center van Amsterdam. In korte tijd zijn wij in staat geweest een huisvestings- en ondersteuningsconcept neer te zetten. Dit concept speelt in op de hedendaagse wensen en eisen van een steeds groter worden groep veeleisende professionals.
De gebruikers hebben niet alleen de beschikking over een volledig ingericht kantoor maar ook over een trendy Business Lounge, vergaderfaciliteiten, een full service receptie en een goed bereikbaar opvallend pand met gratis parkeerfaciliteit.
Met de mogelijkheden die Tritel op het gebied van telefonie en internet onze klanten biedt, zijn wij andere business centra duidelijk een stap voor. Onze klanten zijn daardoor nog flexibeler en kunnen zich nog professioneler naar hun klanten presenteren.
Smart Business Center, much more than offices www.smartbusinesscenter.nl