Stichting Biologica


Pierre Wind opent derde BioVak

Waait het in de landbouw? Storm? Nee, een andere wind op de BioVak: Pierre Wind

Topkok, meesterbrein, tv persoonlijkheid en volbloed voer-creatief opent de derde BioVak

Biologische boeren spannen zich in om de beste producten van het land via het bord door de mond in de maag tot de ziel en het hart te brengen. Pierre Wind is een van de meest zichtbare knokkers voor een betere voeding. Hij initieert en inspireert talloze projecten, vooral bij jongeren en jeugd. Tijdens de openingshandeling van de BioVak zal hij op zijn unieke manier een "verbond der onmachtigen" van boeren en burgers presenteren aan ook de buitenlui. Het roer is "om" in Nederland, kameraden, nog een ruk en niet meer dralen is zijn boodschap: Nederland (w)eet weer beter!

De opening door een topKok als Pierre Wind van deze unieke landbouwvakbeurs betekent dat de verbinding tussen boer en burger weer gesloten is. Als geen ander is Wind in staat verhalen te vertellen waar de agrarisch ondernemer op kan intekenen om zijn of haar product weer voor het voetlicht te krijgen. Woensdag 20 Januari, 14.00 IJsselhal te Zwolle.

BioVak 2010 wordt georganiseerd door de Vakgroep Biologische Landbouw LTO/Biologica en ICEM. Kijk ook eens op www.biovak.nl.