Maussen PR


---

`TOP GEAR LIVE' RAAST NEDERLAND BINNEN

Amsterdam, 15 oktober 2009 - Voor het eerst zullen Jeremy Clarkson, Richard Hammond en "The Stig" hun aanstekelijke enthousiasme ook op het Nederlandse publiek overbrengen. Van 21 tot 24 januari 2010 doet de Top Gear Live World Tour namelijk de RAI in Amsterdam aan. De World Tour van vorig jaar zette autofans op vier continenten in vuur en vlam en nu kunnen eindelijk ook Nederlandse auto-enthousiastelingen getuige zijn van het Top Gear Live spektakel.

De World Tour is een spectaculaire stuntshow waarin Clarkson en Hammond voor een behoorlijke dosis spanning en sensatie zorgen. Daarbij worden ze vergezeld door The infamous Stig, die via een geluids- en kliksysteem het Top Gear-team van internationale stuntrijders aanvoert en zo het ultieme precisierijden demonstreert.

Jeremy Clarkson: "De eerste World Tour was fantastisch om mee te maken en ik kijk er naar uit om nu, voor het eerst, met deze spectaculaire show naar Amsterdam te komen. We hebben de beste onderdelen van Top Gear samengebracht en gaan deze live vertonen in een ware auto-arena in de RAI. Ambitieus? Zeker, maar ik ben ervan overtuigd dat het waanzinnig uitpakt."

De live stuntshow zit boordevol special effects, het handelsmerk van de show; "smashes en crashes"; aangepaste auto's en natuurlijk adembenemende stunts die er zeker voor zorgen dat de toeschouwers op het puntje van hun stoel zullen zitten.

Kaarten voor de eerste editie van Top Gear Live Amsterdam zijn vanaf 21 oktober verkrijgbaar via http://www.topgearlive.nl/
.


--- Einde bericht ---

Belangrijk verkeersnieuws voor de Nederlandse autowegen geldig van 16 tot 21 oktober: Houd uiterst rechts, haal niet in, houd rekening met voorbijrazende Stig.



Maussen PR