Gemeente Haren

Portal Haren vernieuwd

www.haren.nl

21/01/2010

Per 1 februari 2010 komt er een vernieuwde portal voor alle informatie over bedrijven, instellingen, zorgverleners en organisatie in de gemeente Haren.

Via http://www.haren.nl/ kunt u sinds enige tijd de portal van Haren bereiken. De portal is bedoeld voor de vele verenigingen, organisaties en bedrijven die de gemeente Haren rijk is. Voor de inwoner uit de gemeente Haren bestaat er de mogelijkheid om te zoeken en hiermee de lokale organisatie of ondernemer te benaderen.

De vernieuwingen op de portal zijn talrijk. Interactief en van deze tijd, met bijvoorbeeld film, foto, chat en twitter. Maar natuurlijk ook een uitgebreide agenda en zoekfunctie.

Om ieder bedrijf en organisatie zoveel mogelijk te laten profiteren van alle vernieuwde functionaliteiten is aanmelding noodzakelijk. U kunt hiervoor vanaf 1 februari 2010 op de portal terecht.

Zodra de site online is, zijn de medewerkers van HARENcity beschikbaar via chat. Dit betekent dat u uw vragen rechtstreeks kunt stellen aan een van de medewerkers van HARENcity. In deze periode zijn zij elke werkdag bereikbaar van 14.00 tot 15.00 uur en 's avonds van 19.30 tot 20.30 uur.