Maussen PR

PERSINFORMATIE

Tiptel brengt energiezuinige en stralingsarme AEG eco-DECT telefoons op de markt
Meer dan 60% energiebesparing dankzij energiezuinige adapter

Amsterdam, 21 januari ­ Tiptel, de officiële licentiehouder van het merk AEG voor telecommunicatieproducten in Nederland, introduceert en lanceert een serie AEG eco-DECT telefoons. AEG is een topmerk in de internationale telecom-, witgoed- en keukeninbouwapparaten industrie, en maakt met deze nieuwe innovatie wederom naam in de telecommarkt. In vergelijking tot normale Digital Enhanced Cordless Telecommunications (DECT) telefoons hebben deze milieuvriendelijke telefoons een aanzienlijk gereduceerd stralingsniveau. Daarnaast besparen de AEG eco-DECT telefoons meer dan 60% energie dankzij het gebruik van een zeer energiezuinige adapter. De AEG eco-DECT telefoons kunnen dan ook met recht het predicaat eco-product dragen.

Tiptel wil met de lancering van de AEG eco-DECT telefoons in Nederland een positieve bijdrage leveren aan het milieu. Het AEG assortiment is het enige volledig groene productassortiment waarbij alle producten vanuit een eco-bewust perspectief zijn gerealiseerd. Er wordt te allen tijde rekening gehouden met het milieu door, daar waar mogelijk, energie te besparen. AEG gaat zelfs nog verder en laat ook de verpakking en de gebruiksaanwijzing van gerecycled papier vervaardigen.

De straling van de AEG eco-DECT telefoons wordt automatisch gereduceerd zodra de handset in het basisstation wordt geplaatst en wanneer de handset in de buurt van het basisstation komt. Dit geldt ook wanneer er meerdere handsets zijn aangemeld op het basisstation. Doordat de AEG eco-DECT telefoons gebruik maken van een energiezuinige adapter, wordt er meer dan 60% energie bespaard. Hierdoor wordt niet alleen het milieu bespaard, maar ook kosten.

De AEG eco-DECT telefoons zijn ondermeer voorzien van de volgende functies:
- Doorverbinden van een extern gesprek

- Geschikt voor nummerweergave1

- Lijst voor gemiste oproepen

- Digitaal antwoordapparaat (Eurofon E 1525, E 1535)
- Telefoonboek


1 Functie dient door uw netwerkleverancier te worden ondersteund respectievelijk te zijn vrijgeschakeld.





- Handenvrij spreken


- Eenvoudig te bedienen menu

- Belmelodie/ belvolume instelbaar

- Verlicht display

- Toetsenblokkering

- Etc.

Kijk voor meer informatie op www.aegdect.nl.

Einde persinformatie. Donderdag 21 januari 2010.


Noot voor de redactie (