Lancering e-learning portaal Flexleren.nl voor de flexbranche


EDE, 20100121 -- Vandaag is flexleren.nl gelanceerd als digitaal opleidingsportaal voor de flexbranche. Op www.flexleren.nl kunnen professionals terecht voor het volgen van een beroepsgerelateerde online opleiding volgens het e-learning principe. Ter kennismaking met dit principe wordt er tijdelijk een gratis mini-cursus aangeboden.

Flexleren.nl biedt diverse online opleidingen op één overzichtelijke plaats die op basis van branche-behoeften zijn geselecteerd. Er zijn reeds 30 opleidingen te vinden op het gebied van commerciële, communicatieve en managementvaardigheden, wet- en regelgeving, Office en ICT. Dit aanbod zal op basis van input en ontwikkelingen uit de branche voortdurend worden uitgebreid en aangepast.

Kenmerkend voor het e-learning principe is de kosten- en tijdsbesparing die het de branche biedt. De medewerker hoeft niet te reizen en studeert competentie-gericht en in eigen tempo op elke geschikte tijd én plaats. Het concept sluit geheel aan bij de behoefte van medewerkers om zich te blijven ontwikkelen en daardoor hun carrièreperspectieven te vergroten, waarbij organisaties investeren in `human capital' door kennis up-to-date te houden en uit te bouwen.

---------------

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Metha van Dijk - Flexleren.nl
info@flexleren.nl - tel: (0318) 670 120

Flexleren.nl