Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 22-01-2010

Politie onderzoekt vermissing Done Altin (34) uit Halsteren

HALSTEREN: De politie is een onderzoek gestart naar de vermissing van de 34-jarige Done Altin uit Halsteren. De vrouw is woensdag aan het einde van de middag samen met haar tien maanden oude zoontje Mirca Mutlu vertrokken in een rode Nissan Micra (XZ-90-YV) en sindsdien ontbreekt ieder spoor. Haar familie maakt zich erg ongerust. Done Altin is sinds een tijdje onder behandeling van een psychiater, haar toestand is labiel te noemen. De politie gaat op dit moment niet uit van een misdrijf, maar wil graag weten waar de vrouw en haar zoontje zijn. Mensen die hen gezien hebben of weten waar ze zijn, worden nadrukkelijk gevraagd contact op te nemen met de politie op 0900-8844.

Hennepkwekerij en auto in beslag genomen in Zevenbergen

ZEVENBERGEN/OUD GASTEL: De politie heeft donderdag twee
hennepkwekerijen in Zevenbergen en Oud Gastel ontmanteld.

In een woning aan de Noordamlaan in Zevenbergen werden 425
hennepplanten gevonden. Met de elektriciteit bleek gerommeld. Dat bleek ook het geval in een woning aan de Kraan in Oud Gastel. Daar werden 140 hennepplanten aangetroffen. In beide gevallen werden aanwijzingen gevonden van een eerdere oogst. De bewoners van beide panden waren niet thuis, zij zullen zich later mogen verantwoorden. Ook de woningstichting zal de nodige maatregelen treffen.

Bij een verkeerscontrole donderdagmiddag op de Stationslaan in Zevenbergen werd namens de Belastingdienst een auto in beslag genomen. De eigenaar ervan had nog een schuld van 15.000 euro bij de dienst openstaan. Ook werden zestien bekeuringen uitgeschreven voor diverse verkeersovertredingen.

Vijf aanhoudingen bij alcoholcontrole in Roosendaal

ROOSENDAAL: Bij een alcoholcontrole op diverse locaties in Roosendaal heeft de politie donderdagavond en -nacht vijf automobilisten
aangehouden wegens rijden onder invloed van alcohol. Ze bleken allen te veel gedronken te hebben. Zij kregen een rijverbod van enkele uren en een proces-verbaal. In totaal mochten 266 bestuurders blazen. De controle werd gehouden op de Borchwerf, Burgemeester Schneiderlaan, Van Beethovenlaan en Antwerpseweg. Er waren vijftien agenten bij betrokken.

Politie zoekt doorrijder na aanrijding van 11-jarige jongen in Hoeven

HOEVEN: De politie is op zoek naar de bestuurster van een grijze personenauto. De vrouw reed donderdagmiddag kort voor 12.00 uur bij een zebrapad op de Bovendonksestraat met haar auto over de voeten van een 11-jarige jongen. De automobiliste stopte even, bood haar excuses aan en reed vervolgens door. Het slachtoffer liep daar in
groepsverband samen met klasgenoten van een nabijgelegen school. Het slachtoffer liep twee zwaar gekneusde voeten op. De politie komt graag in contact met de bestuurster. Ook worden getuigen van het ongeval worden gevraagd zich te melden op 0900-8844.

Drie Fransen verdacht van diefstal en/of heling van auto

NISPEN: Drie Fransen van 18, 19 en 24 jaar uit Gravelines en Dunkerque zijn vrijdagmorgen kort na 02.30 uur aangehouden op verdenking van diefstal en/of heling van een auto. Agenten reageerden op een melding van collega van KMAR die bij een auto stonden op Het Dreefje in Schijf. De auto had Belgische kentekenplaten en de bedrading was doorverbonden. De KMAR-medewerkers vertelden ze dat ze auto wilden controleerden, maar dat de auto met drie inzittenden ervandoor ging. Bij het Dreefje stopte de auto en de drie mannen sprongen eruit en vluchtten via de weilanden weg. Toen agenten weg wilden rijden, zagen ze in de buurt een verdachte auto. Na een kort achtervolging stopte die auto op de Antwerpseweg. In de auto zaten vijf mannen, twee mannen uit Roosendaal en drie Fransen. Zij konden geen goede verklaringen geven voor hun aanwezigheid; ook wisselende de verklaringen van het vijftal. Een van de KMAR-medewerkers herkende een van de drie Fransen van het eerdere voorval. Het drietal is voor verder onderzoek
ingesloten op het bureau.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 22-01-2010 15:00 | © Regio Midden en West Brabant |