Ingezonden persbericht

Personeelsvereniging BCD Travel organiseert inzamelingsactie voor Haiti
Ruim ¤ 14.000,- in één dag

Utrecht, 22 januari 2010 - De personeelsvereniging 'Club BCD Travel' van Nederlands marktleider op het gebied van zakenreizen, heeft direct na de enorme ramp in Haïti een grootschalige inzamelactie op touw gezet om de slachtoffers te steunen.

De bestuursleden van Club BCD Travel zijn na de ramp direct bijeengekomen om een actie op te zetten. Zij hebben collega's aangemoedigd om als bedrijf iets te doen voor deze slachtoffers. Om de mensen nog meer te stimuleren hebben zij diverse leuke geschenken ingezameld voor een loterij. Naast de giften werden dus ook loten verkocht à drie euro per lot.

'Dat we een bijdrage moesten leveren als groot internationaal ondernemend bedrijf was voor ons evident. Toen wij als directie hoorde van het initiatief van onze eigen medewerkers was het voor ons meteen duidelijk; het ingezamelde bedrag gaan wij verdubbelen! Uiteindelijk heeft dit het prachtige bedrag van ruim 14.000 euro opgeleverd voor de Benelux,' aldus Peter Buis, directeur van BCD Travel in de Benelux.

Twee bestuursleden van Club BCD Travel hebben gisteravond een cheque ter waarde van ¤ 8.000, het in Nederland ingezaamelde bedrag, gebracht naar Studio 24 in Hilversum. Helaas kwamen de collega's niet verder dan de coulissen van de tv-studio. Het geld is uiteraard wel in ontvangst genomen.