Ingezonden persbericht

Helemaal Hollands: nieuwe single De Ober

Helemaal Hollands De Ober

Helemaal Hollands heeft 'De Ober' uit als single! Jan Smit, Simon Keizer en Kees Tol schreven het nummer voor hun gelegenheidsact 'Magical Trio', waarmee ze het afgelopen jaar weer deelnamen aan het jaarlijkse Volendammer Kermishit festival. Nu brengt Helemaal Hollands het nummer landelijk uit. Zeker met het carnaval voor de deur is de verwachting is dat 'De Ober' dé feesthit van 2010 wordt!

Achtergrondinfo:
Helemaal Hollands zijn twee heren (Carlo en Leo) die bekend staan om hun gekleurde jasjes en de wervelende optredens, die altijd één groot feest van herkenning zijn. Carlo en Leo hoorden 'De Ober' voor het eerst in het programma 'De Zomer Voorbij', waarin Simon, Kees en Jan het liedje repeteerden voor hun deelname aan het Kermishit festival. De tekst en melodie van het liedje sprak hen zo aan dat ze de stoute schoenen aantrokken en informeerden naar de mogelijkheid of zij het nummer landelijk konden uitbrengen. 'Magical Trio' is een gelegenheidsact die alleen actief is tijdens de Volendamse Kermis, en dus officieel geen nummers uitbrengt. Simon, Kees en Jan er dan ook geen enkel probleem mee dat Helemaal Hollands het nummer wilde uitbrengen.

Simon Keizer

Simon Keizer over de landelijke release van 'De Ober': "Ik vind het te gek dat een nummer, dat we als dorpsgrapje hebben gemaakt en dat eigenlijk niet bedoeld is voor de wereld buiten Volendam, nu door Helemaal Hollands wordt uitgebracht. We staan dan ook volledig achter 'De Ober' door Helemaal Hollands en we hopen dat Carlo en Leo hier een grote hit mee zullen scoren!"

Meer informatie

De single 'De Ober' is nu overal verkrijgbaar, zowel in de platenzaken als in de downloadshops! Ter promotie van de single gaat Helemaal Hollands op instore-tour door het hele land, kijk op de website om de data en locaties te bekijken, zodat je weet wanneer het duo bij jou in de buurt is. Later dit jaar komt het derde album van Helemaal Hollands uit via CNR Entertainment.



Ingezonden persbericht