Ingezonden persbericht



---


Verkrijgbaar in Doetinchem:
Italiaans keukendesign van Valcucine bij DeCor Keukens

Het allermooiste Italiaanse keukendesign is voortaan verkrijgbaar in Doetinchem. Op vrijdag 22 en zaterdag 23 januari a.s.wordt aan de Tramstraat 6c, DeCor Keukens officieel geopend. In deze exclusieve keukenzaak kunt u nu al kennismaken met het internationaal vermaarde merk Valcucine in de geheel vernieuwde showroom van 600m2.

Passie voor keukens
Eigenaar van DeCor Keukens is Doetinchemmer Cor Kreunen. Hij gaat vol enthousiasme van start in zijn fraaie, vernieuwde showroom. "Ik zit al twaalf jaar in het meubelvak en specialiseer me sinds vijf jaar helemaal op keukens. Keukens zijn mijn passie: het is de plek waar iedereen bij elkaar komt. Daarbij is iedere keuken weer anders. De perfecte keuken sluit precies aan bij de wensen van de gebruikers. Daarbij moeten vaak complexe vraagstukken worden opgelost. Dat vind ik een prachtige uitdaging."

Exclusief keukenmerk
DeCor Keukens onderscheidt zich met het exclusieve Italiaanse keukenmerk Valcucine. Cor Kreunen vertelt: "Bijna alle keukens worden op dezelfde manier gemaakt. Ik heb voor Valcucine gekozen omdat dit merk écht anders is. Valcucine biedt unieke technische oplossingen, fraai design en eigenzinnige materialen. Hiermee kunnen fantastische, hoogst individuele keukens worden samengesteld. Ik ken geen ander merk dat zo'n hoge afwerkingsgraad heeft. Alles klopt: als meubelvakman geniet ik daarvan."

De glazen keuken
Alle Valcucine keukens hebben een aluminium frame waarop verschillende materialen zoals glas, lakpanelen en laminaten worden gemonteerd. In de vernieuwde showroom van DeCor zijn hiervan prachtige voorbeelden te zien. Zoals de zeer exclusieve, volledig glazen keuken 'Invitrum'. De transparante vormgeving kan consequent worden doorgevoerd in de lades met glazen bodems en vakverdelingen. Een subtiele belichting accentueert de bijzondere eigenschappen van glas op een prachtige manier.

Maak een afspraak
DeCor keukens biedt geen standaardoplossingen. Een gesprek over het ontwerp van een nieuwe keuken kan al gauw een paar uur duren. Keukenondernemer Cor Kreunen neemt daar graag de tijd voor. Hij adviseert dan ook om vooraf een afspraak te maken. Dat kan desgewenst ook buiten de normale openingstijden. "Na een inventarisatie van alle eisen en wensen kan ik een keuken ontwerpen die perfect aansluit bij de verwachtingen. Ik kan nu al beloven dat een Valcucine-keuken die verwachtingen zelfs zal overtreffen."

Duurzaam keukenmerk
In een industrie waar alles om snelle winst lijkt te draaien, is Valcucine al dertig jaar een opvallende uitzondering. Het veelvuldig bekroonde keukenmerk zoekt steeds de optimale balans tussen esthetiek, functionaliteit en respect voor de natuur. Duurzaamheid in alle opzichten staat centraal in het productieproces. Valcucine is de eerste keukenproducent die de UNI EN ISO 14001-certificering verwierf. Een belangrijk aandachtspunt is dematerialisatie: het minimale gebruik van kostbare grondstoffen. Met behulp van technieken uit de auto-industrie produceert Valcucine keukendeuren die 90% minder hout bevatten en met een dikte van 2 mm toch even sterk zijn als normale deuren. De gedematerialiseerde Valcucine-deuren sparen niet alleen het milieu, maar maken ook unieke designoplossingen mogelijk. Daarnaast sleepte Valcucine diverse internationale toonaangevende Awards in de wacht zoals o.a. ADI Design Index designation (Italië), Surface Best Kitchen (USA), Grazia Casa - 100 best design, ICFF Editor award.

Officiële opening vrijdag 22 en zaterdag 23 januari 2010 U kunt nu al terecht bij DeCor Keukens Doetinchem. Op 22 en 23 januari 2010 opent Cor Kreunen officieel zijn deuren. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij deze bijzondere keukenleverancier. In de nieuwe zaak wordt naast de spectaculaire Invitrum-keuken ook de aansprekende keukenlijn Artematica van Valcucine gepresenteerd. Kijk voor specifieke productinformatie op www.decorkeukens.nl en www.valcucine.it

Openingstijden
Dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.
Daarnaast op afspraak, ook op avonden en in het weekend Voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Adresgegevens
DeCor Keukens Doetinchem
Cor Kreunen
Tramstraat 6c, 7001 CH Doetinchem
Telefoon: 0314.391.224
Internet www.decorkeukens.nl
E-mail: info@decorkeukens.nl


---- --