Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

OUDE BEKENDEN ÉN HET GLOEDNIEUWE 'THE TROOP' VANAF VOLGEND WEEKEND OP NICKELODEON

Amsterdam, 14 januari 2010

De feestdagen en kerstvakantie liggen inmiddels achter ons en de kids gaan weer gewoon naar school: we hebben ons normale ritme weer terug! Dit betekent ook dat, naast de spiksplinternieuwe serie The Troop, vertrouwde programma's als De Ballen, SuperNick en Geronimo Stilton weer gaan beginnen!

Op vrijdag 22 januari starten we met nieuwe afleveringen van het ultieme voetbalprogramma voor kids: De Ballen. Presentator Patrick Martens en special reporter Fresia zijn, samen met de beste voetballers van Nederland, terug om te laten zien dat voetbal leuk en leerzaam is én ook nog eens een goede manier om lekker te bewegen. Natuurlijk zijn ook de voetbalkok en de voetbaldokter weer van de partij om de lekkerste gezonde recepten te maken en alle vragen over het geliefde voetbalspel te beantwoorden.

SuperNick en Geronimo Stilton
Vanaf zaterdagochtend 23 januari wordt je weer wekelijks verwend door Patrick en Terence met de spectaculaire Superrace, de strijd tussen de jongens en de meiden en natuurlijk valt er weer iemand in het aquarium bij Het Bommetje! Leuke en bekende gasten komen op bezoek, je kunt genieten van de beste cartoons en series én in Make me Famous wordt er weer iemand omgetoverd tot een grote ster.

Vanaf maandag 25 januari is de animatiereeks Geronimo Stilton, gebaseerd op de gelijknamige succesvolle kinderboekenreeks, weer te zien op Nickelodeon. Geronimo Stilton is één van de belangrijkste personages uit de kinderboekenliteratuur en, net als in de boekenreeks, zijn de hoofdrollen in de serie weggelegd voor Geronimo, zijn neefje Benjamin, zus Thea en neef Klem. Samen beleven zij iedere aflevering weer opnieuw een spannend avontuur.

The Troop
Vanaf zaterdag 23 januari starten we met de nieuwe serie The Troop. Jake, Haley en Felix horen bij een geheim genootschap, genaamd The Troop. Eeuwenlang heeft The Troop de wereld beschermd tegen monsters en terwijl iedereen denkt dat Jake, Haley en Felix 'normale' kinderen zijn, hebben zij dagelijks te maken met het bestrijden van monsters.

Eigenlijk leven ze twee totaal verschillende levens want naast de normale dingen in het leven, zoals ouders die willen dat je op tijd thuis bent, vriendschap en overhoringen op school, maken ze ook bizarre dingen mee als ze monsters bestrijden.

The Troop is spannend, grappig en draait om het teamwork van Jake, Haley en Felix!

De Ballen: vanaf vrijdag 22 januari om 19.20 uur

SuperNick: vanaf zaterdag 23 januari om 09.00 uur

The Troop: vanaf zaterdag 23 januari om 19.35 uur

Geronimo Stilton: vanaf maandag 25 januari om 17.10 uur

www.nickelodeon.nl

-EINDE BERICHT-

Stel je geen prijs op berichten van MTV Networks of een van onze zenders (MTV, Comedy Central, Nickelodeon, TMF)? Graag verzoeken wij je dan een e-mail te sturen aan pers@mtvne.com onder vermelding van afmelding.