Daisycon / Paxz haalt ruim ¤ 11.000 op voor Haïti


ALMERE, 20100122 -- 22 januari 2010 - Net als een groot gedeelte van Nederland stond ook bij Daisycon en Paxz donderdag 21 januari in het teken van de ramp in Haïti. In een gezamenlijke actie met enkele adverteerders is in totaal maar liefst ¤11.478,74 opgehaald. Het bedrag bestaat uit de bruto marge van Daisycon, die in zijn geheel wordt overgemaakt en giften van adverteerders. Sommige adverteerders hebben een vast bedrag gedoneerd, anderen hebben een extra commissie per transactie ter beschikking gesteld. Een zeer geslaagde actie, waar zowel adverteerders, het netwerk, maar ook publishers een bijdrage aan hebben geleverd.

Door op deze speciale dag deze adverteerders extra te promoten hebben de publishers ervoor gezorgd dat het bedrag voor Haïti nog hoger is geworden. Daisycon wil iedereen die zich heeft ingespannen voor deze actie hartelijk bedanken.

Hier nog eenmaal alle adverteerders die hebben deelgenomen:
ASN Bank
Ditzo.nl
Dokteronline.com
AanZee.com
VillaXL.com
Ben.nl
Prime Gaming
Vaya.nl
Office-deals
Directa.nl
Trendy hotels
Thuisbezorgd.nl
Sawadee reizen
Beleef Afrika
Best Tickets
Boek Vandaag
Bolsjoj Reizen
Club Med
Vacansoleil.nl / .be
eVakanties
Inpakkenenwegwezen.nl
Vakantieveiling.nl
Op vakantie vanaf Eelde/ Eindhoven/ Maastricht/ Rotterdam
Peter Langhout reizen
Hotel Okura
Bodywatch
Fonq.nl

Over Daisycon
Daisycon speelt al 10 jaar een toonaangevende rol in Nederland op het gebied van performance based online marketing. Met de oplossingen Affiliate marketing, CPC Advertising en Lead Generation biedt zij adverteerders een compleet pakket aan op het gebied van online adverteren.





Daisycon