VU medisch centrum

Spina bifidadag 2010

23 januari 2010 | Patiënten bijeenkomst

Deze dag is een ontmoetingsdag voor kinderen met Spina Bifida, hun ouders/verzorgers en hun broertjes en zusjes. De organisatie vindt plaats op initiatief van het Spina Bifida Team van het VU medisch centrum en is in handen van de Spina Bifida Coördinator, samen met een aantal ouders.

De doelstelling is om de kinderen van jong tot oud een leuke en verrassende dag te bezorgen. Zij zullen o.a. de VU Kinderstad beleven zoals ze nog nooit hebben meegemaakt!

Voor de ouders hebben we een informatief gedeelte, maar er is uiteraard ook ruimte voor het uitwisselen van ervaring. Het definitieve progamma houden we nog even geheim, u zult hierover later in het jaar geïnformeerd worden.

Wij hebben diverse sponsoren bereid gevonden aanwezig te zijn tijdens de dag. Hierdoor is het mogelijk dat er geen kosten zijn verbonden aan deelname aan de dag.

In verband met de organisatie verzoeken wij u om uw kind vóór 1 november 2009 aan te melden voor de dag. Dit kan op de website van het VU medisch centrum via www.vumc.nl/spinabifidadag . U kunt daar ook uw e-mail adres achterlaten, zodat we u voortaan elektronisch op de hoogte kunnen houden van het programma. Als u niet over internet beschikt, kunt u een aanmeldingsformulier aanvragen via Carola McDonald. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 020 - 444 2188. Datum : 23 januari 2010
Tijd : 10:00 tot 17:00
Locatie : VU medisch centrum
Kosten : geen
Contactpersoon : Carola McDonald
Telefoon : 020 - 444 2188
Website : www.vumc.nl/spinabifidadag
Bijzonderheden : aanmelden via de website: www.vumc.nl/spinabifidadag