IMMO BEURS - Second Home Expo 23 & 24 januari Expo Houten

18/01/2010 09:05

Expo Business Partners B.V.

IMMO BEURS - Second Home Expo

23 & 24 januari 2010 in EXPO HOUTEN

Het kopen van een tweede huis is voor velen nog een droom. De afgelopen 1 à 2 jaar was deze markt erg rustig. Potentiële kopers hielden de hand op de knip en namen een afwachtende houding aan. De afgelopen maanden durfden consumenten weer geld uit te geven en kwam ook de markt voor een tweede woning weer in beweging. Makelaars en projectontwikkelaars krijgen steeds meer verzoeken voor het toezenden van informatie en er worden weer afspraken gemaakt op "locatie". Het afgelopen kwartaal (okt/dec) is er al meer verkocht dan in de eerste 9 maanden van 2009. Ook de eerste twee weken van dit jaar zijn veelbelovend. Er zijn geen landen aan te wijzen waar het met sprongen vooruit gaat, maar de makelaars merken een positieve wending in de hele "second home markt".

Op zaterdag 23 en zondag 24 januari a.s. zullen in Expo Houten zich 45 makelaars presenteren met een aanbod van villa's, appartementen, boerderijtjes, kastelen, chalets etc. uit meer dan 15 landen. De bezoeker die gratis toegang heeft en gratis kan parkeren kan zich op diverse manieren laten voorlichten op een ongedwongen manier. Makelaar presenteren hun woningen en projecten d.m.v. foto-en videopresentaties en maquettes.

Door de crisis van de afgelopen periode worden er woningen aangeboden tegen zeer scherpe prijzen. Kortingen van 40 tot 50% in vergelijking met een aantal jaren geleden zijn geen uitzondering. Uiteraard geldt dit niet voor alle woningen, maar de onderhandelingpositie van de koper is beter dan ooit.

Wilt u zich vrijblijvend laten informeren kom dan a.s. zaterdag of zondag tussen 10.30 en 17.00 uur naar Expo Houten. Expo Houten ligt aan de A27, tussen Breda en Utrecht en makkelijk te bereiken via afrit 29. Voor meer informatie bekijk www.immobeurs.nl