Zoek je eigen kampeerboer en -boerin uit op de SVR-Vakantiebeurzen

19/01/2010 10:25

Stichting Vrije Recreatie

Zoek je eigen kampeerboer en -boerin uit

op de SVR-Vakantiebeurzen 2010

aanstaande zaterdag in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch

Hoewel het nog volop winter is, steken bij menigeen nu reeds de vakantie-kriebels de kop op en worden er volop plannen gesmeed voor de komende zomer. Voor hen die nog geen plannen hebben, is de kop boven dit artikel wellicht een goede tip.

Ook in 2010 bieden tweeduizend kampeerboeren in binnen- en buitenland - verenigd in de Stichting Vrije Recreatie, SVR - iedere recreant de vakantie die het best bij hem of haar past. Zowel voor gezinnen met kinderen als voor vijftigplussers heeft kamperen bij de boer veel te bieden. Wilt u kamperen in uw eigen tent, caravan of camper of huurt u liever een zomerhuisje of een gedeelte van de boerderij? De SVR heeft voor ieder wat wils.

Kinderen vinden het prachtig als zij de koeien uit de wei mogen halen, een ritje op een pony kunnen maken of een kalfje geboren zien worden; hun dromen worden helemaal waar. Maar ook voor gezinnen zonder kinderen worden dromen werkelijkheid, want een vakantie bij de boer is: "voor een betaalbare prijs genieten van de rust en de ruimte van het platteland."

één prijs, gedurende het hele jaar

De SVR maakt een geweldige groei door en telt inmiddels 150.000 donateurgezinnen (zeg maar gerust een half miljoen recreanten). Donateurs (tien euro per gezin per jaar) kunnen in Nederland terecht op 1200 kleinschalige campings en in overig Europa op ongeveer 800 campings, die werken volgens de SVR-richtlijnen aangaande milieu, hygiëne, tarieven enz.

Afhankelijk van streek of land variëren de richtprijzen voor een kamperend donateurechtpaar met camper of caravan/gezinstent en auto, incl. milieukosten en gebruik van stroom, tussen de tien en vijftien euro per overnachting.

voor een goede indruk (en gratis vakantie?) naar de Brabanthallen

Om een goede indruk te krijgen van het fenomeen "kamperen bij de boer" kunnen belang-stellenden aanstaande zaterdag van 10 tot 16 uur terecht op deze unieke Vakantiebeurs in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch. Voor SVR-donateurs is de entree gratis.

Het parkeren is voor alle bezoekers gratis.

boerengastvrijheid

Op deze beurs kunnen recreanten bij ruim 350 stands met boeren/boerinnen uit binnen- en buitenland daadwerkelijk "hun eigen kampeerboer en -boerin uitzoeken". Een voorproefje van de inmiddels spreekwoordelijk geworden gastvrijheid van SVR-boer en -boerin is de kans die iedere bezoeker maakt op een gratis vakantie of kampeerattributen, die door de standhouders beschikbaar worden gesteld..

Gezien het succes van de beurzen in voorgaande jaren (de SVR organiseert er elk jaar vier), rekenen de organisatoren in 's-Hertogenbosch weer op een record aantal bezoekers.

Kom ook naar deze Vakantiebeurs,

grote kans dat u dit jaar uw vakantie viert op het erf van de SVR-kampeerboer.

Meer informatie: SVR, Meerkerk, tel.: 0183-352741 (www.svr.nl)





http://www.svr.nl