Erasmus Universiteit Rotterdam

Hope for Haïti Fundraising Event ISS

Datum
Van: 23 januari 2010 18:30
Tot: 23 januari 2010 22:00

---

Locatie:
ISS, Kortenaerkade 12, Den Haag

Toelichting
Op zaterdag 23 januari 2010 organiseert het Institute for Social Studies (ISS) een fundraising avond voor de slachtoffers van de aardbeving in Haïti. Op deze avond vinden verschillende evenementen plaats, zoals een veiling, een tweedehands verkoop van allerhande spullen en kleding en een foodmarket. Alle opbrengsten gaan naar de stichting Hope for Haïti.

ISS organiseert Fundraising avond 'Hope for Haïti'

Op zaterdag 23 januari 2010 organiseert het International Institute for Social Studies (ISS) een fundraising avond voor de slachtoffers van de aardbeving in Haïti. Op deze avond vinden verschillende evenementen plaats, zoals een veiling, een tweedehands verkoop van allerhande spullen en kleding en een foodmarket. Alle opbrengsten gaan naar de stichting Hope for Haïti.

Iedereen is welkom op deze avond. Je kunt meehelpen door het aanbieden van tweedehands kleding of andere goederen voor de verkoop. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met Martin Blok van het ISS: e-mail: blok@remove-this.iss.nl

Het ISS in Den Haag is een internationaal academisch instituut waar onderzoek en onderwijs wordt verricht op het gebied van ontwikkelingsstudies. Sinds vorig jaar maakt het ISS deel uit van de Erasmus Universiteit Rotterdam.