Ingezonden persbericht


Rijswijk, 20 januari 2010

Quintis met Lucky Day aanstaande zaterdag in Rotterdam

Aanstaande zaterdag zal Quintis met het dagelijkse kansspel Lucky Day een Lucky Hour tour doen langs een aantal Lucky Day verkooppunten in Rotterdam. Quintis maakt er een feest van bij vier verschillende winkels in Rotterdam. Tijdens deze Lucky Hours kunnen klanten 2 Lucky Day loten kopen voor de prijs van 1, zijn er met elk gekochte Lucky Day deelname extra leuke prijzen te winnen en kan iedereen met Quintis op de foto.

Quintis zal zaterdag 23 januari de volgende winkels in Rotterdam aandoen:

Van 10.00 uur tot 11.00 uur, Bruna Boom, Watermanweg 339 Van 12.00 uur tot 13.00 uur, Multishop, Eudokiaplein 22 Van 14.00 uur tot 15.00 uur, Tabac & Gifts, Schiedamseweg 93 Van 16.00 uur tot 17.00 uur, Primera Zuidplein, Zuidplein 787

Iedereen is van harte welkom bij het Lucky Hour.

Quintis Ristie
Quintis Ristie is vanaf 1 januari 2010 het gezicht van het dagelijkse kansspel Lucky Day van De Lotto. Quintis Ristie is een Nederlandse acteur en presentator van Surinaamse afkomst. Hij is vooral bekend van het programma 'Raymann is Laat' waar hij begon als reporter met de rubriek 'Groeten uit Paramaribo'.

Lucky Day
Lucky Day is het dagelijkse kansspel van De Lotto. Lucky Day-spelers maken zes dagen per week kans op hoge geldprijzen. Hiervoor kiezen ze zelf het aantal getallen: minimaal 1 en maximaal 10. Elke dag worden er twintig getallen getrokken. De hoogte van de prijs is afhankelijk van de inleg en het aantal juiste getallen.

De opbrengsten van Lucky Day komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting is er meer dan 1,2 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan. Naast de topsport profiteert ook de amateursport en breedtesport van een grote jaarlijkse bijdrage. Aan overige goede doelen waaronder het Oranjefonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en Nierstichting is sinds de oprichting 500 miljoen euro afgedragen.