Politie Zeeland


---


W-129-2010 Twee meisjes stelen uit winkels in Vlissingen
Een 14-jarig meisje uit Terneuzen en een 15-jarig meisje uit Kapelle zijn vrijdagmiddag in het centrum van Vlissingen door agenten van de Zeeuwse politie aangehouden op verdenking van winkeldiefstal.
De meisjes werden betrapt bij een controle. Zij zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Op het bureau bleek dat de dames bij H&M, C&A en Intertoys goederen hadden weggenomen zonder deze te betalen. Hun buit bestond uit kleding en make-up. De politie is nog steeds bezig met het onderzoek tegen de meisjes. Zij zijn overgebracht naar een politiecel in Torentijd.

Z-130-2010 Rijbewijs ingenomen van beginnend bestuurder
Een 20-jarige Belg uit De Klinge kon zijn rijbewijs inleveren bij agenten van de Zeeuwse politie.
Hij werd in de 's Gravenstraat in Clinge betrapt terwijl hij, met teveel alcohol op, zijn auto bestuurde. Hij mag de komende tijd helemaal geen motorvoertuigen meer besturen.

W-131-2010 Inbraak in Zoutelande
In de nacht van vrijdag op zaterdag is omstreeks 03.00 uur een woninginbraak ontdekt in een pand aan de D. Koddelaan in Zoutelande.
Vermoedelijk is/zijn de dader(s) door een raam naar binnen gekomen. Agenten van de Zeeuwse politie hebben een aangifte opgenomen en een onderzoek ingesteld in de woning. De technische recherche is gewaarschuwd om sporenonderzoek te doen in de woning. Ook wordt een buurtonderzoek gedaan.

Z-132-2010 Auto gestolen in Sluis
Op zaterdagmorgen is door de eigenaar ontdekt dat zijn auto was gestolen vanaf een parkeerplek in de Sint Annastraat in Sluis.
De auto betreft een zwarte Passat met het kenteken 56-FT-SP. De waarde van de auto bedraagt enkele duizenden euro's. De auto was omstreeks 18.00 uur vrijdagavond geparkeerd, vanmorgen om 11.00 uur ontdekte de eigenaar dat hij verdwenen was.



Noot voor redacties