In Bed With The Darkraver


Alles wat je moet weten en meer

NIJMEGEN, 20100122 -- De Matrixx maakt zich op voor het gloednieuwe concept In Bed With The Darkraver, de muzikale speeltuin van één van de grootste hardcore iconen die ons land rijk is. Zeven uur lang zal deze ras-entertainer, vergezeld van de nodige erotische ondersteuning, op zaterdag 23 januari 2010 deze Nijmeegse club verrijken met twintig jaar hardere stijlen historie. Altijd al willen weten wat Steve's bedgeheimen zijn? Zorg dat je het niet mist!

Met support van een onwaarschijnlijk sterke line up die bestaat uit Zany, Vince, The Viper, Stanton, DJ Rob, Outblast, Korsakoff, Gizmo, Dr. Rude, Dozer, Vato Gonzales & MC Tjen en Bass Modulators, vocaal gehost door de MC der MC's Ruffian, schotelt het enfant terrible een smakelijk gerecht van harde beats, wulpse chica's en niets-verhullend entertainment voor.

Time table
Zoveel DJ's in de line up proppen in zeven uur feest? Dat kan alleen maar als je collectief een feestje bouwt. "Collectief" en "Feest" is bij Steve al jarenlang een beproefde combinatie, en dat zie je terug in de time table:

22:00 - 23:00 Dr. Rude
23:00 - 00:00 Stanton vs. DJ Rob
00:00 - 00:45 The Darkraver vs. Vato Gonzalez & MC Tjen
00:45 - 01:30 The Darkraver vs. Zany
01:30 - 02:15 The Darkraver vs. Bass Modulators
02:15 - 03:00 The Darkraver vs. Dozer
03:00 - 04:00 The Darkraver vs. The Viper vs. Vince vs. Gizmo
04:00 - 05:00 The Darkraver vs. Korsakoff vs. Outblast
Host: Ruffian

In Bed With The Darkraver CD, signeersessie en VIP upgrade
De officiële In Bed With The Darkraver CD, uiteraard gemixed door Steve zelf, zal tijdens het evenement in de Free Record Shop stand te krijgen zijn. Maar het wordt leuker: bij aankoop van de CD krijg je een speciaal polsbandje waarmee je toegang krijgt tot het Matrixx vipdeck. Steve zal tussen 1.30 en 2.00 in de stand aanwezig zijn om je aangekochte CD hoogstpersoonlijk te signeren. Ook zal er een fotograaf van de Free Record Shop aanwezig zijn om je op de foto te zetten, die je vervolgens weer terug kan vinden en kan downloaden op http://www.freerecordshop.nl/foto.

Tickets voor In Bed With The Darkraver kosten 18 euro ex fee in de voorverkoop en zijn o.a. verkrijgbaar online via www.matrixx.nl en www.paylogic.nl. Koop je een kaartje aan de deur van de Matrixx, dan blijf je wakker met Steve en de zijnen voor slechts 23 euro.

http://www.darkraver.nl/inbedwith
Capitan Marketing





Ingezonden persbericht