Ingezonden persbericht

Verhalendag van de Raad voor Levensbeschouwing en Religie Nijmegen

zondag 24 januari 2010, 14.00 - 17.00 uur

Jewel Heart Centrum, Hatertseveldweg 284, 6532 XX Nijmegen

In alle religies en levensbeschouwingen vinden we spannende, grap­pige en wijze verhalen. Om u hiermee kennis te laten maken en iets van de sfeer en de verhalende wijsheden van verschillende achter­gronden te laten proeven, organiseert de Raad voor Levensbeschou­wing en Religie Nijmegen in 2010 weer een 'Verhalendag'. Deze dag is tevens onze activiteit vanwege de jaarlijkse internatio­nale Wereldreligiedag in januari.

Op deze middag zijn verschillende verhalenvertellers te beluisteren in sessies van een half uur. Dit jaar zullen er bijdragen zijn uit de islamitische, joodse, boeddhis­tische, maçonnieke en bahá'í tradities. De dag wordt altijd opgeluisterd door zang en muziek.

De Verhalendag vindt dit jaar plaats op zondag 24 januari van 14.00 tot 17.00 uur

in het Jewel Heart Centrum, Hatertseveldweg 284, 6532 XX Nijmegen.

Vanaf 13.30 uur bent u welkom.

De toegang is gratis.

De Raad voor Levensbeschouwing en Religie Nijmegen heeft tot doel het bevorderen van kennis, ontmoeting en betrokkenheid tus­sen de levensbeschouwelijke en religieuze organisaties en gemeenschap­pen in Nijmegen, ten dienste van een pluriforme samenleving. De Raad ontplooit diverse activiteiten en heeft zich voor deze ontmoetingsdag laten inspireren door de Wereldreligiedag die elk jaar op de derde zondag van januari gevierd wordt. Meer informatie over de Raad voor Levensbeschouwing en Religie Nijmegen vindt u op onze website, www.rlrnijmegen.nl.



Ingezonden persbericht