Gemeente Anna Paulowna

Vakantiebeurs voor gehandicapten

Voor mensen met een handicap of chronische ziekte is het vaak moeilijk zoeken naar een passende en toegankelijke vakantie. Daarom organiseert MEE Noordwest-Holland op zondag 24 januari 2010 een vakantiebeurs met het thema toegankelijkheid. De beurs is in het AZ-stadion in Alkmaar en duurt van 11.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis.

Toegangskaarten
Kaarten voor de vakantiebeurs zijn gratis. U kunt ze downloaden via de website van MEE Noordwest-Holland, Ondersteuning bij leven met een beperking: www.meenwh.nl/vakantiebeurs of telefonisch bestellen door contact op te nemen met de MEE-vestiging in uw buurt, tel. (0900) 99 98 888.

Het aanbod

Veertig vakantieaanbieders en zes recreatieorganisaties presenteren hun aanbod op de beurs. U vindt zowel landelijke als regionale vakantiemogelijkheden en informatie over recreatie en toegankelijke dagjes uit bij u in de buurt.

Reisadvies

Wilt u persoonlijk reisadvies? Dan kunt u tijdens de vakantiebeurs terecht bij een van onze consulenten voor een reisadviesgesprek. Er is een kinderspeelhoek, u kunt genieten van een bijzondere buikdansact en nog veel meer.

Vakantiegids

Op de vakantiebeurs wordt ook de nieuwste editie van de MEE vakantiegids gepresenteerd. In deze gids staat uitgebreide informatie over vakantie- en recreatiemogelijkheden voor mensen met een beperking.

Pendelbussen

Bezoekers aan de vakantiebeurs kunnen gebruik maken van de gratis pendelbussen tussen het station Alkmaar Centraal en het AZ-stadion.