Internationale Mode Show vindt plaats in Amsterdam

20/01/2010 13:55

Brand Events Inc

Apple Bottoms, de dames kledingmerk van de internationale superster en mode ontwerper Nelly, gaat aanstaande zondag 24 januari haar Herfst/Winter 2010 Mode Show houden in Club Escape Amsterdam. Op deze fantastische avond zal Nelly voor de eerste keer zijn gehele herst/winter 2010 collectie presenteren onder het Nederlandse publiek. Deze avond zal gevuld worden met de beste Dj's, Live Entertainment, Nationale & Internationale VIPS, giveaway items/Goodybags en nog veel meer.

Naast de Mode Show zal de finale van The Search for Miss Apple Bottoms 2010 plaats vinden!

In de afgelopen maand hebben de 15 finalisten door heel Nederland getoured om zichzelf te promoten en zo hun win kansen te vergroten door het genereren van een fanbase. Dit laatste is gebeurd in binnen- en buitenland! In meer dan 200 landen hebben namelijk fans van de dames gestemd op hun favoriete Miss Apple Bottoms!

Daarnaast heeft elke finaliste op de site haar eigen pagina, waar men haar biografie kan lezen, haar video kan bekijken, live met haar kan chatten en uiteraard op haar kan stemmen.

De winnares van The Search for Miss Apple Bottoms 2010 zal zondag 24 januari eindelijk bekend worden gemaakt! Zij zal hét gezicht worden van Apple Bottoms in 2010, en zal de volgende prijzen binnenslepen:


- Een contract waarbij zij een jaar lang als hét gezicht van Apple Bottoms het merk zal vertegenwoordigen;


- Meer dan 15.000 euro aan prijzen;


- Een High Fashion fotoshoot in Parijs voor een internationaal modeblad.

Naast de 15 finalisten, zal ook aanstaande zondag de Wild Card kandidate bekend worden gemaakt, die binnen zal komen met net zoveel punten als de koploper van de finalisten, om zo evenveel kans te maken om gekroond te worden tot Miss Apple Bottoms 2010.

De deuren voor deze speciale avond openen om 20:00.

De Mode Show start om 21:45 precies.

Er wordt aangeraden vroeg te komen wegens een verwachte drukte.

Naast de uitgenodigde gasten zijn er kaarten verkrijgbaar voor het publiek.

Verder zal er de mogelijkheid zijn om de finale live te bekijken via een live stream in meer dan 200 landen op www.missapplebottoms.nl.

Houd de site www.missapplebottoms.nl regelmatig in de gaten voor alle updates en informatie omtrent Apple Bottoms.

En vergeet niet te stemmen op jou favoriete Miss Apple Bottoms 2010.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.missapplebottoms.nl