Ingezonden persbericht

Mechelen organiseert voor HAITI LAVI 12- 12 een benefietconcert

De aardbeving in Haïti laat niemand onbewogen. De Stad Mechelen en de vzw Mechelse Feesten organiseren zondag 24 januari 2010 tussen 14u. en 17u. een benefietconcert op de Grote Markt. De volledige winst gaat naar "HAITI LAVI 12-12".

Els de Schepper, maar ook vele andere Vlaamse artiesten zullen, aanwezig zijn en worden begeleid door een schitterende liveband met oa. Babl (keyboard), Roberto Mercurio (bas), Patrick Dorcean (drum), Tom Lodewijckx (gitaar), Hervé Martens (keyboard) en Nina Babet en Ibernice McBean (backings).

Andere artiesten:
* Gunther Neefs
* Jelle Cleymans
* Jo Lemaire
* Brahim
* Cocojr.
* Sofie
* Paul Michiels
* Mo & Grazz
* Guy Swinnen
* Charel Van Domburg (Magical Flying Thunderbirds) ...

Toegang met vrije gift
Er zullen 4 toegangen tot de Grote Markt gecreëerd worden waar gevraagd wordt om minimum ¤ 5 per persoon te deponeren in de voorziene collectebussen. Een hoger bedrag is uiteraard zeer welkom.

Oproep aan Mechelse bedrijven!
Er wordt een warme oproep gedaan aan de talrijke Mechelse bedrijven om ook hun steentje bij te dragen in deze actie. Tussen de optredens door kan men op het podium een cheque komen overhandigen.
Hiervoor kan men ter plaatse of vooraf contact nemen met Jef van Dun (0475/25.72.14) of Ann Palstermans (0479/99.75.68).

Meer info: Meer informatie omtrent dit event vind je op www.mechelen.be


NOOT AAN DE REDACTIE -