Ingezonden persbericht


Dove christenen komen week bij elkaar

De European Pastors and Leaders Week 2010 (EPLW2010) organiseert van 24 tot en met 29 januari een midweek voor christelijke dove voorgangers en kringleiders. Doven vinden het vaak moeilijk aansluiting te vinden bij de activiteiten in de kerk, en deze week kunnen zij bijtanken en helemaal zichzelf zijn. Het weekend voor doven vindt plaats op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem.

Tijdens deze midweek kunnen deelnemers ervaringen uitwisselen, luisteren naar anderen met eenzelfde handicap en bijvoorbeeld vertellen hoe zij hun geloof ervaren. De EPLW2010 organiseert deze dagen studies en workshops waardoor mensen hun kennis kunnen vergroten en hun identiteit verder vorm kunnen geven. Verder wordt er een toneelspel georganiseerd en staat er een excursie op het programma. Natuurlijk wordt er ook tijd ingeruimd voor ontspanning en ontmoeting.

De kosten voor deze week zijn inclusief overnachting, programma, ontbijt, lunch, diner en koffie ¤ 210. Opgeven kan via www.betteld.nl. Informatie over de EPLW2010 kan worden gevonden op www.dcf-nl.nl.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht