Baanbrekend seminar in Oss: "Dé reis van jouw leven"


OSS, 20091228 -- Op zondag 24 januari 2010, van 10.00 tot 17.00 uur, vindt - op veler verzoek - een baanbrekend seminar plaats in de Spieghelzaal van Brasserie-restaurant/grand café Vivaldi in Oss, met als thema "Dé reis van jouw leven!"

Inzicht. Gelardeerd met humor, muziek, een lach en een traan krijgt de deelnemer vernieuwende inzichten aangeboden voor een echt liefdevol leven op basis waarvan een ieder de kwaliteit van leven voor zichzelf en zijn/haar omgeving drastisch kan verbeteren waardoor een geheel andere oriëntatie op het leven ontstaat en ook angsten zullen afnemen.

Dé Reis.
Op inspirerende wijze nodigt Amadeuscoach Steven Rosier u uit mee op reis te gaan, te ervaren waar u nu staat, om dan de reis naar uw hart te maken, de roep van uw hart te volgen. Om vervolgens van hieruit uw eigen unieke potentieel te ontdekken en te realiseren zodat u het kan doorgeven aan de mensen om u heen.

Het `ik'.
We leven in een enerverende, geweldig spannende overgangstijd. Jarenlang hebben wij ons naar buiten en in de materie ontwikkeld. Het is nu de hoogste tijd dat wij het evenwicht herstellen. Mensen vinden steeds minder houvast. Velen handelen vanuit trots en egoïsme waarbij het 'ik' op de eerste plaats komt. Hieruit komen conflicten, ruzie, jaloezie, wedijver, haat, oorlog, stress en verdriet voort. Ze worden er ook ziek van. Een tijd waarin onzekerheden, angsten toenemen. Rosier: "Veel mensen gebruiken niet hun LEV* om werkelijk volledig zichzelf te zijn. Ze lijden in die mate dat hun hart gesloten is". Duizenden, duizenden mensen die dagelijks lijden onder allerlei angsten.

Angst.
Angst is wat we hebben geleerd. Angst is de liefdeloosheid die we met elkaar delen...... onze individuele en collectieve hel. Angst die geuit wordt herkennen we als woede, mishandeling, klachten, pijn, hebzucht, verslaving, egoïsme, obsessie, corruptie, geweld en oorlog. Het mag anders. Het kan anders. Het 'moet' anders willen we overleven. Tijd voor verandering in ons denken en handelen.

Het ZELF.
"Elke weg van een mens is recht in zijn ogen." Een van de moeilijkste dingen voor de mens is toe te geven het bij het verkeerde eind te hebben. De mens is van nature geneigd om zichzelf in het gelijk te stellen. U bent niet wie u denkt dat u bent. Leer de identificatie met uw verstand op te geven. Dit seminar doet een appél op de ware betekenis van het leven. Vanuit uw ware ZELF. Je voortdurend bewust te zijn van liefde en die in onszelf en anderen te ervaren, teneinde het leven te leven waarvoor wij zijn geboren. Liefde is ons aangeboren, anders was u geen mens. Liefde overwint niet alles..........maar...zet wel alles RECHT.
Voor iedereen die een beter mens, een gelukkiger mens wilt worden. Voor zichzelf en zijn omgeving. Als u een ongekende, inspirerende, leerzame en gezellige dag wilt en/of als u meer vanuit uw waarachtige ZELF dan vanuit uw EGO wilt leven en als u uzelf wilt bevrijden van emotionele ballast dan zal dit seminar en eyeopener zijn.

Toegang en deelname uitsluitend door inschrijving via www.amadeuscoaching.nl.
Kosten per persoon ¤ 125,00 (incl. btw ....... uitgebreide lunch, koffie, thee, fris, etc.).
Metgezel/partner en uitkeringsgerechtigden krijgen ¤ 30,00 korting (incl. btw).

*Het Hebreeuwse woord lev wordt vaak in het Nederlands vertaald als hart. LeV staat voor Lux et Veritas. Een Latijnse uitdrukking die staat voor 'Licht en Waarheid'.
P.S.
Steven Rosier is pianopedagoog, gesprekstherapeut en coach. Hij heeft inmiddels honderden mensen, uit het hele land, mogen begeleiden, o.a. d.m.v. de kracht van muziek. Hij voelt zich geroepen om in een klimaat van liefde, mensen te leren hoe ze zichzelf kunnen worden en te zijn. Dat doet hij met een bepaalde energie (de inzet) om te 'dienen' en hiermee anderen te bevrijden. Simpel gezegd, leert hij mensen ervoor zorgen dat hun klachten a.h.w. geen voedingsbodem meer hebben.
Amadeus Coaching is een activiteit van Amadeus Music & Mind Consultancy en is geboren uit de inspiratie om mensen naar hun 'bestemming' te begeleiden, in contact te brengen met hun eigen potentieel, hun eigen kracht en vitaliteit. Van hart tot.... HART. Zijn doelstelling is contact te maken, te spiegelen, te confronteren, te stimuleren, te ondersteunen en te inspireren, uw eigen kracht te ontdekken, te ervaren en verder te ontwikkelen. Hij doet niets anders. Dit is zijn waarachtige missie met hart en ziel.





Ingezonden persbericht