Ingezonden persbericht


Persbericht
Amsterdam, januari 2010

MODEFABRIEK presenteert THE BORREL

Haal je Prada pumps en Little Black Dress maar vast tevoorschijn voor het openingsevent van modefabriek - THE BORREL. Op 24 januari is THE BORREL de 'place to be' voor retailers, exposanten, designers, de wie-is-wie van de modewereld en fashion connaisseurs.

Om het Autumn/Winter 2010-2011 seizoen in stijl in te luiden heeft modefabriek haar terugkerende borrel in een fashionable jasje gestoken. Speciaal voor THE BORREL wordt hotspot De Zuidpool omgetoverd tot een elegante winterwereld waar je als modeliefhebber niet mag ontbreken.

modefabriek prikkelt tijdens THE BORREL je zintuigen en zal het event naar het volgende level brengen. De avond is gevuld met spetterend entertainment van onder andere RiskSoundSystem, dansacts, pirouette draaiende kunstschaatsers, spectaculaire visuals en meer. Mocht je even een frisse neus willen halen, dan kun je van het prachtige uitzicht genieten op de knusse en verwarmde veranda.

Op alweer de 28ste editie van modefabriek in Amsterdam presenteren de deelnemende labels hun Autumn/Winter 2010-2011 collecties. Onder de 480 exposanten wordt een groot scala aan (inter)nationale merken vertegenwoordigd waaronder gevestigde namen en opkomende merken.

Met THE BORREL van modefabriek zal het nieuwe fashion seizoen gevierd worden als nooit te voren!