50 nieuwe voorstellingen Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus 24/01/2010 10:45

Jaques Senf Theaterpartners BV

Huub Stapel, de theaters in heel Nederland en Senf Theaterpartners hebben de handen ineengeslagen om aan de enorme vraag naar kaarten voor Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus tegemoet te komen.

Op enkele kaarten na zijn de voorstellingen tot juli 2010 uitverkocht. Om aan de enorme vraag van het publiek te voldoen worden er vanaf half augustus tot en met december 2010 vijftig extra voorstelling gespeeld. De kaartverkoop van die extra voorstellingen start maandag 26 januari a.s. Precieze data worden via www.mannenkomenvanmars.nl onder de kop speellijst gecommuniceerd vanaf zondag 25 januari om 17:30.

De officiële kaartverkoop verloopt via de theaters en de Nationale Theaterkassa. Om er zeker van te zijn dat het publiek niet het slachtoffer wordt van 'zwarte handel' adviseren de theaters en producent alleen via bovenstaande kanalen kaarten te kopen. De reguliere toegangsprijs is te allen tijde door het publiek te controleren op de websites van de theaters.

Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus van Huub Stapel gaat over het verschil tussen mannen en vrouwen en hoe je daar in een relatie mee omgaat. In deze one man show (regie Peter de Baan) blijkt wat een onuitputtelijke bron van pijnlijke misverstanden, herkenbare taferelen en prachtige, soms melancholische verhalen deze verschillen opleveren. Huub Stapel gaat in op situaties die we allemaal zo goed kennen, of we willen of niet. Hij wisselt ze af met een lied of een gedicht en komt samen met de zaal tot verrassende inzichten.





http://www.mannenkomenvanmars.nl