Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout NB, 24-01-2010

Politie arresteert agressieve man in Dongen

DONGEN: De politie heeft zaterdagavond rond 20.15 uur een 35-jarige man uit Wijk bij Duurstede aangehouden wegens vernieling, mishandeling en bedreiging. Agenten reageerden op een melding van een 32-jarige bewoonster van de Paukenlaan dat ze was geslagen en dat er
vernielingen in haar woning waren aangericht. Dat was gebeurd door de verdachte die tijdelijk met zijn vriendin bij de Dongense verblijft. Ook bij een woning aan de Dintelstraat was de verdachte geweest om verhaal te halen over een conflict. Uiteindelijk wisten agenten de 35-jarige man op de Tamboerijnlaan te arresteren, maar dat ging niet zonder slag of stoot. Agenten moesten pepperspray en een diensthond inzetten. De verdachte werd door een diensthond gebeten en moest behandeld worden. Hij is daarna op het bureau in verzekering gesteld.

Automobilist uit Weelde opgepakt na diverse verkeersovertredingen

WASPIK: De politie heeft zondagmorgen rond 01.00 uur op het Dorpsplein een 26-jarige inwoner van Weelde aangehouden. De automobilist, die geen geldig rijbewijs heeft, reed veel te hard en bovendien negeerde hij diverse malen een rood verkeerslicht. Ook lagen er diverse inbrekerswerktuigen in de auto. Ook twee andere inzittenden, een 19-jarige man uit Kaatsheuvel en een 23-jarige Waalwijker, mochten mee naar het bureau. In de auto werd nog een kleine hoeveelheid hennep aangetroffen. Het drietal is voor verder onderzoek in verzekering gesteld. De auto, die niet verzekerd bleek, is in beslag genomen.

Oosterhouter raakt rijbewijs kwijt wegens dronken rijden

OOSTERHOUT: De politie heeft zondagmorgen kort na 02.30 uur op de Vijfeikenweg een 38-jarige automobilist uit Oosterhout aangehouden wegens dronken rijden. Een oplettende getuige belde de politie, nadat ze zag dat de man over de weg slingerde. Agenten controleerden de Oosterhouter, maar zowel een blaastest als een ademanalyse mislukte. Daarop werd bloed afgenomen om te bepalen in welke mate de bestuurder onder invloed was. Zijn rijbewijs is in beslag genomen.

Madenaar (20) slaat plaatsgenoot tijdens ruzie

MADE: De politie heeft zondagmorgen rond 05.00 uur een 20-jarige man uit Made gearresteerd wegens mishandeling. Hij sloeg een 22-jarige plaatsgenoot op de Adelstraat, nadat er een ruzie was ontstaan tussen de verdachte en een andere man. Het lijkt erop dat het slachtoffer beide partijen wilde scheiden. Het slachtoffer moest een wond in zijn gezicht laten hechten in het ziekenhuis. De verdachte is op het bureau in verzekering gesteld.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 24-01-2010 13:34 | © Regio Midden en West Brabant |