Politie Utrecht

Persberichten Eemland noord, 14.15 uur

Utrecht, 24-01-2010

Aanhoudingen voor mishandeling

SOEST Op zondag 24 januari heeft de politie omstreeks 04.00 uur op aanwijzing van het slachtoffer drie mannen van 18 t/m 20 jaar uit Soest aangehouden op verdenking van mishandeling van een 20-jarige Amersfoorter in een parkje bij de Hofstedering. Tijdens het voorbij fietsen onstond een woordenwisseling waarbij twee van de drie mannen het slachtoffer mishandelden en van de fiets trokken. De man wist weg te komen en schakelde de politie in. Die hield de verdachten aan en nam hen mee naar het bureau voor nader verhoor en onderzoek.

In de sloot gefietst

BAARN Op 23 januari rond 15.00 uur kreeg de politie de melding dat een 54-jarige man uit Amersfoort in een sloot langs de Zandheuvelweg terecht gekomen. Hier troffen de agenten het slachtoffer aan en een 53-jarige man uit Huizen die de man uit het water had gered.

Deze getuige had de man plots het water in zien rijden. Hij bedacht zich niet, sprong uit de auto het ijskoude water in en haalde het bewusteloze slachtoffer uit de sloot. De ambulance heeft het slachtoffer met hoofdletsel naar het ziekenhuis vervoerd. Vermoedelijk is de man tijdens het fietsen onwel geworden.