Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 24-01-2010

Dronken Duitse automobilist raakt rijbewijs kwijt

HOOGERHEIDE: Een 28-jarige automobilist uit het Duitse Gruben is zaterdagavond kort na 22.30 uur aangehouden, nadat hij werd betrapt op dronken rijden. Surveillerende agenten zagen de man over de
Raadhuisstraat slingeren en zetten hem langs de kant. Hij blies 630 ug/l, terwijl maximaal 220 ug/l is toegestaan. Bij waarden vanaf 570 ug/l wordt het rijbewijs ingevorderd, dus ook in dit geval. Tegen de Duitser wordt proces-verbaal opgemaakt.

ROOSENDAAL: De politie heeft kort na 04.30 uur op de Brugstraat een 22-jarige automobilist uit Hoogerheide aangehouden. Hij blies 590 ug/l en kon zijn rijbewijs ook inleveren. Voor hem als beginnend bestuurder is maximaal 88 ug/l toegestaan; bij waarden vanaf 350 ug/l wordt bij deze categorie automobilisten het rijbewijs ingevorderd.

BERGEN OP ZOOM: Dat gold ook voor een 21-jarige Bergse beginnend automobilist die rond 06.00 uur in de Koepeldwarsstraat werd
gecontroleerd. Hij blies 530 ug/l en mocht dus ook zijn rijbewijs overhandigen.

Twee mannen uit Fijnaart aangehouden met hennep en amfetamine

FIJNAART: De politie heeft op de carpoolplaats aan de Parallelweg twee inwoners van Fijnaart (31 en 32 jaar) aangehouden wegens drugsbezit. Agenten controleerden zaterdagavond rond 23.00 uur de auto waarin het tweetal zat. Ze roken direct een sterke hennepgeur. Bij het tweetal werd een kleine hoeveelheid hennep en amfetamine aangetroffen. De drugs zijn in beslag genomen; proces-verbaal wordt opgemaakt.

Steenbergenaar (19) verdacht van mishandeling plaatsgenoot

STEENBERGEN: Een 19-jarige man uit Steenbergen is zondagmorgen rond
02.30 uur gearresteerd op verdenking van mishandeling. Een 42-jarige plaatsgenoot verklaarde dat hij diverse malen met een bierfles op het hoofd was geslagen in een horecazaak aan de Markt. Door het incident werd het erg onrustig op straat waar verder werd gevochten door diverse partijen. Agenten die belast waren met horecatoezicht, hebben de hulp van collega's moeten inroepen om de orde te herstellen. De verdachte werd ingesloten op het bureau. De man verklaarde dat hij niet geslagen heeft en dat juist het slachtoffer een vriend van hem met een bierfles had geslagen. De politie stelt een onderzoek in.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 24-01-2010 14:38 | © Regio Midden en West Brabant |