Politie Brabant-Noord

Tankstation overvallen

Drunen, 24-01-2010

Zondagochtend rond 11.15 uur werd een tankstation aan de Beethovenlaan overvallen door in ieder geval twee daders. Tijdens het onderzoek dat de gealarmeerde politie direct daarna in de omgeving instelde werden totaal vier verdachten afzonderlijk aangehouden. Het gaat om twee inwoners van Drunen van 17 en 15 jaar en twee uit Heusden van 15 en 16 jaar.

De 52-jarige caissière werd door een van de daders onder bedreiging van vermoedelijk een vuurwapen tot afgifte van een nog onbekend bedrag uit de kassa. Hij ging er daarna met een tweede jongen vandoor richting de Grotestraat. De eerste jongen was gemaskerd.

De later aangehouden verdachten voldeden alle vier aan het opgegeven signalement en in elk geval is van drie van de vier gebleken dat ze elkaar kennen.

De jongens zijn ten behoeve van verder onderzoek in verzekering gesteld. Het wapen of het gestolen geld is nog niet terecht. De politie deed technisch onderzoek en in de zoektocht naar de daders werd een hond ingezet.

Getuigen van de overval of mensen met andere informatie daarover, worden verzocht zich te melden bij de politie in Drunen via telefoonnummer 0900-8844 of eventueel anoniem via 0800-7000.