Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Verhage Beverwaard beste van Nederland

deze vestiging mag zich de beste Verhage van Nederland noemen

Sinds 4 januari mag de vestiging van Verhage fast food restaurant aan de Oude Watering in Beverwaard zich de beste Verhage van Nederland noemen. Op donderdagochtend 21 januari feliciteerde dagelijks bestuurder Nurten Karisli ondernemer Wesley Fok daarom met een welverdiende bos bloemen.

10 mystery shoppers bezochten gedurende heel 2009 alle Verhage-vestigingen en zij constateerden dat de vestiging van ondernemer Wesley Fok de beste was. De mystery shoppers controleerden bij alle 33 vestigingen van Verhage in Nederland. Aan de hand hiervan is een kritisch rapport opgesteld en werden de zaken beoordeeld op 5 speerpunten, vriendelijkheid, netheid, kwaliteit, snelheid en betaalbaarheid.

Het team van franchisenemer Wesley Fok kwam als eerste uit de bus, gevolgd door Verhage Zuidplein en Verhage Lage Land. Het is overigens niet de eerste keer dat de Beverwaard in de prijzen valt, ook in 2003, 2005 en 2006 stonden zij ook al op het de eerste plaats. "We doen er ook erg veel voor", aldus Wesley. "Iedereen is tot aan de tanden toe gemotiveerd en we maken er ook letterlijk een sport van onze Gasten te verwennen! Gezien de uitgebreide rapportage die gehanteerd wordt binnen de formule valt dit mee, we feliciteren daarom ook alle drie de teams met deze prestatie! Het is overigens niet de eerste keer dat het Verhage-filiaal in Beverwaard in de prijzen valt, ook in 2003, 2005 en 2006 haalde het de eerste plaats.

Dagelijks bestuurder Nurten Karisli is blij met de pluim voor de Verhage-vestinging in haar deelgemeente. Natuurlijk voor de betrokken ondernemer, maar ook voor de uitstraling van de buurt. Winkelcentrum Beverwaard zit ten opzichte van enkele jaren geleden in de lift. Steeds meer mensen doen er hun boodschappen en dat doen ze volgens onderzoeken met plezier. Alle betrokken partijen die zich inzetten voor het winkelcentrum en de buurt willen deze stijgende lijn uiteraard vasthouden. De uitverkiezing van de Verhage-vestiging van Wesley Fok is daartoe zeker een stimulans