Pilot AMADEX.nl van start met goalboarding van Top Sports Group

25/01/2010 13:31

Hot ITem B.V.

Op 25 januari 2010 zal een pilot starten waarbij voor het eerst media met landelijke exposure transparant worden aangeboden via internet. De Amadex stelt zich ten doel meer transparantie en efficiëntie voor media-exploitanten en adverteerders te bewerkstelligen door middel van het oprichten van een breed geaccepteerde handelsplaats voor vraag en aanbod van mediaruimte. Het is revolutionair binnen de (sport-) media markt en biedt zowel exploitanten, clubs, als adverteerders transparantie en efficiency.

Initiatiefnemers Rob Honing en Taco Jelgersma over de pilot: "in de pilot werken we met een vereenvoudigde versie van het reeds gebouwde systeem, er is alleen een aanbod kant en geen vraag kant en we starten met één product (goalboarding bij een aantal ere divisie clubs). We willen echter zo snel mogelijk uitbouwen naar een volledige exchange met producten als print, outdoor en radio. We spreken met verschillende media exploitanten enerzijds en media inkopers anderzijds."

Ivo Abels sales manager van TSG: " Wij zoeken voortdurend naar methoden om de media die wij vertegenwoordigen efficiënter te verkopen en transparanter aan te bieden aan adverteerders deelname aan de Amadex is hierbij een logische stap. De visie van Amadex, dat een platform in het voordeel is van adverteerders en exploitanten, delen wij volledig. Momenteel bespreken wij met exploitanten en Amadex hoe we op korte termijn meer producten uit onze portfolio op deze wijze kunnen aanbieden "

Tijdens de pilot zal gewerkt worden met een closed user group van 750 bestaande TSG klanten die vandaag een toegangscode hebben ontvangen. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via www.amadex.nl.

Amadex is een joint venture van IT dienstverlener Hot ITem (www.hotitem.nl) en Neofiet Cross Media Concepts www.neofiet.nl. Top Sports Group (www.topsportsgroup.nl) is al 35 jaar een toonaangevend sport marketing bureau met landelijke cliënten.





http://www.amadex.nl


Noot voor de redactie:

Voor redactie