Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Roel Pieper steunt InVerse-IT als adviseur

Harderwijk, 25 januari 2010 - Prof. Ir. Roel Pieper (1956) is per 1 januari 2010 actief als adviseur van InVerse-IT. Roel Pieper zal InVerse-IT begeleiden bij onderwerpen zoals strategische bedrijfsvoering, marktontwikkeling en de aansturing van innovatieprocessen. De kennis en ervaring van Roel Pieper als ondernemer en innovator, sluiten feilloos aan op de dienstverlening van InVerse-IT.

Met Roel Pieper heeft InVerse-IT een zeer deskundige en ervaren man aan zich gebonden. 'Het vermogen van Roel Pieper om innovatiekansen te signaleren en te benutten, is van grote waarde voor ons. Zijn kennis van bedrijfsvoering en zijn visie op de rol van IT binnen de bedrijfsvoering, sluiten goed aan op de visie van InVerse-IT', stelt Bert Reijmerink, medeoprichter en commercieel directeur van InVerse-IT.

Verspilling IT-budget frustreert innovatie Uit onderzoek blijkt dat 46% van het inkomen van System Integrators uit het onderhouden van verouderde IT-systemen komt. De gevestigde IT-leveranciers transformeren de verouderde systemen slechts langzaam naar hedendaagse systemen. Pieper: 'Gebruikers van deze systemen betalen miljoenen euro's voor verouderde technieken. Te veel kansen op besparing op het IT-budget blijven onbenut en het innoverend vermogen van BV Nederland blijft daarmee onder de maat. Organisaties moeten zich realiseren dat zij door een efficiënte en flexibele inzet van moderne IT, minimaal 30% op hun IT-budget besparen. Met het vrijgekomen kapitaal kunnen zij innoveren en stimuleren zij de Nederlandse economie. Dit vraagt om IT-bedrijven met een nieuwe benadering om organisaties in staat te stellen deze kansen te verzilveren.'

Over InVerse-IT InVerse-IT heeft een unieke en onderscheidende methode ontwikkeld waarmee waarde die vast zit in het IT-landschap, wordt vrijgemaakt. De filosofie, dat het IT-landschap de bedrijfsprocessen en datastromen weerspiegelt en niet andersom, vormt de basis van de dienstverlening. Met bewezen technologie helpt InVerse-IT bedrijven het IT-landschap te moderniseren. Top MKB kan gemiddeld 300.000 euro per jaar op het IT-budget besparen. InVerse-IT koppelt de vergoeding voor de dienstverlening direct aan de geleverde, toegevoegde financiële waarde voor de klant.

Noot voor redactie,