Senternovem

25-01-2010 | SenterNovem per 15 januari Agentschap NL

NEW valt onder NL Energie en Klimaat

De EVD, Octrooicentrum Nederland en SenterNovem bundelen begin januari 2010 hun krachten. Op het gebied van duurzaamheid, innovatie, samenwerking en internationaal ondernemen is er voortaan één organisatie. Eén organisatie waar ondernemers, kennisinstellingen en overheden terecht kunnen voor informatie, advies, financiering en netwerken.

Octrooicentrum Nederland is de octrooiverlenende instantie voor Nederland en stimuleert het gebruik van het octrooisysteem. De EVD stimuleert initiatieven in internationaal ondernemen en samenwerken. SenterNovem voert een groot aantal regelingen en programma's uit op het gebied van duurzaamheid en innovatie.

Vijf divisies
De verschillende expertises van de drie organisaties worden ondergebracht in vijf divisies:

* NL Energie en Klimaat

* NL Milieu en Leefomgeving

* NL Innovatie

* NL Octrooicentrum

* NL EVD Internationaal

Per 1 januari 2010 gaan de drie agentschappen als één organisatie verder onder de nieuwe naam. Agentschap NL voert ook opdrachten uit voor andere departementen dan EZ, zoals VROM, Buitenlandse Zaken, LNV en Verkeer en Waterstaat.

Nieuwe telefoonnummers en e-mailadressen
Uw contactpersonen en onze adressen blijven onveranderd. Onze telefoonnummers en e-mailadressen veranderen met ingang van 15 januari 2010 wel:

* Nieuwe telefoonnummers:
Belt u nu een persoonsgebonden doorkiesnummer, dan verandert u alleen de eerste zes cijfers (088-602 xx xx), de vier cijfers van het persoonsgebonden doorkiesnummer blijven gehandhaafd. De nummers in Utrecht die eindigen op 3x xx worden gewijzigd in 2x xx.

* Nieuwe e-mailadressen:
De e-mailadressen zijn gewijzigd
in: roepnaam.achternaam@agentschapnl.nl. Tussenvoegsels worden zonder punt gekoppeld aan de achternaam
(voorbeeld: sjoerd.vandenlande@agentschapnl.nl).

Wijzigingsdatum | 25-01-2010